Un nou circular de tivit cu doua panze Wood-Mizer pentru activitatile mici si medii de prelucrare lemnoasa

Wood-Mizer anunta ca noul circular de tivit cu doua panze EG100 cu motor electric de 5,5 kW sau 7,5 kW este de azi disponibil.

"Acesta reprezinta o solutie accesibila ca pret si un plus de valoare adusa modelelor mici si medii de fierastraie, precum LT10, LT15, LT20 sau de dimensiuni similare", afirma Krzysztof Kropidlowski, directorul de vanzari al Wood-Mizer Industries din Polonia. "Utilizarea unui circular de tivit devine cea mai usoara cale de marire a productivitatii fierastraului Dvs., iar cu ajutorul modelului EG100, aceasta se obtine chiar la un pret extrem de accesibil". Acest model permite debitarea scandurilor de pana la 50 mm grosime si 520 mm latime, in scanduri de pana la 300 mm latime. 

Specificatiile standard includ doua panze circulare; una dintre acestea este fixa, iar cealalta este reglabila. Distanta dintre panze este ajustata manual. Rolele de intrare si iesire pastreaza scandurile drepte in timpul tivirii.  

Optional, circularul EG100 poate fi echipat cu un motor pe gaz de 14 CP. 

Noul model EG100 extinde si mai mult gama deja larga de circulare de tivit Wood-Mizer, care include modelele EG250, EG300 si EG350, precum si noile circulare industriale TITAN. EG300 este foarte popular pentru aplicatiile semi-industriale, datorita caracteristicilor structurii robuste si design-ului flexibil. Circularul EG300 poate fi usor configurat pentru aplicatii multi-lama cu un numar total de cinci panze circulare.

Mai multe informatii:

Wood-Mizer RO S.R.L.
str. Fabricii nr. 6, Sura Mica, judetul Sibiu
Info utilaje - +40745707323
Email: aechert@woodmizer.ro 
www.woodmizer.ro