Wood-Mizer la LIGNA 2017

Cu numeroase produse noi care au debutat în industria lemnului la nivel mondial, LIGNA 2017 a fost foarte importantă pentru Wood-Mizer și cea mai mare expoziție internațională pentru prelucrarea lemnului nu a dezamăgit - a fost cea mai bună experiență Wood-Mizer la LIGNA din ultimii 10 ani.

Standul de prezentare Wood-Mizer de la LIGNA 2017.

La LIGNA 2017, Wood-Mizer a prezentat in premiera mai multe produse noi, gama de fierastraie-panglica TITAN cu panza lata, o versiune noua a popularului fierastrau-panglica WB2000, o linie noua de fierastraie-panglica LX cu sina dubla pentru operatorii profesionisti de fierastraie-panglica, plus un aparat de prelucrat lemnul de foc si un aparat de demontat paleti. Aceste produse noi au fost in plus fata de fierastraiele-panglica traditionale stationare si mobile etalate si fierastraul-panglica de retaiere HR700 multi-capete cu sistem carusel pentru revenirea prismelor.

Fierastraul-panglica cu panza lata WB2000 a debutat in noua familie de produse TITAN de la Wood-Mizer.
 
 
Fierastraul-panglica cu panza lata WB2000 poate debita busteni de diametru mare, de la 2,4 m pana la 12 m lungime.

A fost reprezentata si gama larga Wood-Mizer de panze de fierastraie-panglica si echipamente de intretinere a panzelor si au fost demonstrate noi tehnologii de panze, precum noua panza VORTEX cu eliminarea rumegusului pe fierastraul-panglica de retaiere HR700 si pe noul fierastrau-panglica LX450. 

LX450 cu sina dubla ofera o taietura lata, sistem hidraulic complet si noi caracteristici pentru regim greu de lucru.

Wood-Mizer TOOLS – o gama de produse de panze pentru fierastraie circulare, panze de fierastraie cu cadru, cutite de rindeluit, panze de fierastraie cu panza lata si multe altele - a debutat initial la LIGNA 2015 si, dupa doi ani de dezvoltare, brandul TOOLS a facut o impresie si mai puternica prin alocarea unui spatiu extins in standul de prezentare.

Personalul Wood-Mizer de la standul de prezentare a fost in medie de 25 de persoane, acoperind cel putin 7 limbi, pentru a comunica cu gama de vizitatori internationali. Diversitatea produselor noi si populare in standul de prezentare a condus la un flux constant de vizitatori pe parcursul saptamanii. Grupurile din Ucraina, Iran, Chile, Franta, Letonia, Africa de Sud, Mexic, Myanmar si alte tari s-au oprit special la standul de prezentare Wood-Mizer pentru a vedea noile produse.  Personalul Wood-Mizer a considerat ca intrebarile adresate au fost cele mai bune de ani de zile, in ceea ce priveste cantitatea si calitatea lor.

Presedintele executiv Wood-Mizer, Richard Vivers, a fost prezent la LIGNA 2017, iar comentariile lui ofera o privire din interior asupra noilor produse si a viziunii companiei - „Venim la LIGNA de cand ma stiu. Anul acesta etalam la LIGNA mai multe produse noi. De-a lungul anilor, am lucrat mult pentru a dezvolta si lansa produse noi si pentru a ne extinde oferta. Cea mai mare modificare (si ma refer la propriu) pe care o pot observa clientii la Wood-Mizer in cadrul LIGNA 2017 este familia de produse TITAN pe care o prezentam in premiera anul acesta - o gama de echipamente de prelucrare industriala a lemnului, incluzand fierastraie-panglica cu panza lata si, de asemenea, circulare multilama si de tivit.”

Fierastraul-panglica LX150 la pret convenabil ofera o capacitate larga de taiere.

„Lansarea gamei TITAN de produse pentru debitarea lemnului are in vedere industria consacrata de debitare a lemnului si, de asemenea, intrunirea cerintelor clientilor nostri existenti care au crescut odata cu noi. Multi dintre ei vor sa abordeze o debitare a lemnului industriala la o capacitate de productie mult mai mare.”

„Fata de acum 5 sau zece ani, Wood-Mizer s-a dezvoltat foarte mult in ceea ce priveste gama de produse si distributia geografica a produselor. Ceea ce a ramas neschimbat insa este atitudinea noastra in afaceri si cultura pe care incercam sa le mentinem in cadrul corporatiei.”

Fierastraul-panglica LT20, popular si la un pret convenabil, a generat un interes intens.
 
 
S.C. Wood-Mizer RO S.R.L.
Str. Fabricii nr 6
557270 Sura Mica, Jud. Sibiu
Tel.: 0745.707.323
E-mail: aechert@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro