Home Despre noi Articole Oferta Revista Inscriere gratuita Contact

Articole din industria lemnului

INDUSTRIA LEMNULUI
Abrazive
Cherestea
Constructii din lemn
Echipamente de ridicat si stivuit
Echipamente pentru vopsit
Echipamente si servicii de prevenire si combatere a incendiilor
Energii neconventionale
Exploatari forestiere
Ferestre
Feronerie
Ignifugari
Instalatii de exhaustare
Lemn - articole din lemn, Europaleti
Lemn - scule, unelte si accesorii
Lemn - tratamente, finisaje, adezivi
Mobila
Mobila - furnituri
Mobila - masini, utilaje
Mobila - materii prime, materiale, accesorii
Mobilier pentru birouri si cladiri publice
Parchete si pardoseli
Prelucrarea lemnului
Scari
Silvicultura
Uscatoare si aburitoare
Usi
Utilaje pentru exploatare forestiera
Utilaje pentru prelucrarea lemnului

    Wood-Mizer la LIGNA 2017

Cu numeroase produse noi care au debutat în industria lemnului la nivel mondial, LIGNA 2017 a fost foarte importantă pentru Wood-Mizer și cea mai mare expoziție internațională pentru prelucrarea lemnului nu a dezamăgit - a fost cea mai bună experiență Wood-Mizer la LIGNA din ultimii 10 ani.

Standul de prezentare Wood-Mizer de la LIGNA 2017.

La LIGNA 2017, Wood-Mizer a prezentat in premiera mai multe produse noi, gama de fierastraie-panglica TITAN cu panza lata, o versiune noua a popularului fierastrau-panglica WB2000, o linie noua de fierastraie-panglica LX cu sina dubla pentru operatorii profesionisti de fierastraie-panglica, plus un aparat de prelucrat lemnul de foc si un aparat de demontat paleti. Aceste produse noi au fost in plus fata de fierastraiele-panglica traditionale stationare si mobile etalate si fierastraul-panglica de retaiere HR700 multi-capete cu sistem carusel pentru revenirea prismelor.

Fierastraul-panglica cu panza lata WB2000 a debutat in noua familie de produse TITAN de la Wood-Mizer.
 
 
Fierastraul-panglica cu panza lata WB2000 poate debita busteni de diametru mare, de la 2,4 m pana la 12 m lungime.

A fost reprezentata si gama larga Wood-Mizer de panze de fierastraie-panglica si echipamente de intretinere a panzelor si au fost demonstrate noi tehnologii de panze, precum noua panza VORTEX cu eliminarea rumegusului pe fierastraul-panglica de retaiere HR700 si pe noul fierastrau-panglica LX450. 

LX450 cu sina dubla ofera o taietura lata, sistem hidraulic complet si noi caracteristici pentru regim greu de lucru.

Wood-Mizer TOOLS – o gama de produse de panze pentru fierastraie circulare, panze de fierastraie cu cadru, cutite de rindeluit, panze de fierastraie cu panza lata si multe altele - a debutat initial la LIGNA 2015 si, dupa doi ani de dezvoltare, brandul TOOLS a facut o impresie si mai puternica prin alocarea unui spatiu extins in standul de prezentare.

Personalul Wood-Mizer de la standul de prezentare a fost in medie de 25 de persoane, acoperind cel putin 7 limbi, pentru a comunica cu gama de vizitatori internationali. Diversitatea produselor noi si populare in standul de prezentare a condus la un flux constant de vizitatori pe parcursul saptamanii. Grupurile din Ucraina, Iran, Chile, Franta, Letonia, Africa de Sud, Mexic, Myanmar si alte tari s-au oprit special la standul de prezentare Wood-Mizer pentru a vedea noile produse.  Personalul Wood-Mizer a considerat ca intrebarile adresate au fost cele mai bune de ani de zile, in ceea ce priveste cantitatea si calitatea lor.

Presedintele executiv Wood-Mizer, Richard Vivers, a fost prezent la LIGNA 2017, iar comentariile lui ofera o privire din interior asupra noilor produse si a viziunii companiei - „Venim la LIGNA de cand ma stiu. Anul acesta etalam la LIGNA mai multe produse noi. De-a lungul anilor, am lucrat mult pentru a dezvolta si lansa produse noi si pentru a ne extinde oferta. Cea mai mare modificare (si ma refer la propriu) pe care o pot observa clientii la Wood-Mizer in cadrul LIGNA 2017 este familia de produse TITAN pe care o prezentam in premiera anul acesta - o gama de echipamente de prelucrare industriala a lemnului, incluzand fierastraie-panglica cu panza lata si, de asemenea, circulare multilama si de tivit.”

Fierastraul-panglica LX150 la pret convenabil ofera o capacitate larga de taiere.

„Lansarea gamei TITAN de produse pentru debitarea lemnului are in vedere industria consacrata de debitare a lemnului si, de asemenea, intrunirea cerintelor clientilor nostri existenti care au crescut odata cu noi. Multi dintre ei vor sa abordeze o debitare a lemnului industriala la o capacitate de productie mult mai mare.”

„Fata de acum 5 sau zece ani, Wood-Mizer s-a dezvoltat foarte mult in ceea ce priveste gama de produse si distributia geografica a produselor. Ceea ce a ramas neschimbat insa este atitudinea noastra in afaceri si cultura pe care incercam sa le mentinem in cadrul corporatiei.”

Fierastraul-panglica LT20, popular si la un pret convenabil, a generat un interes intens.
 
 
S.C. Wood-Mizer RO S.R.L.
Str. Fabricii nr 6
557270 Sura Mica, Jud. Sibiu
Tel.: 0745.707.323
E-mail: aechert@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro