Adeziv cu topire la cald EVA REDOCOL Kantomelt usor umplut

Incepand de acum exista un nou adeziv cu topire la cald EVA usor umplut de la REDOCOL. Acesta permite sa se obtina un rost ingust similar cu cel obtinut cu adezivul cu topire la cald EVA neumplut, insa este mai usor de prelucrat.

 

In cazul adezivilor cu topire la cald EVA, tamplarii pot alege intre produse umplute, usor umplute si neumplute. Pe langa adezivii puri, adezivii umpluti contin rasini si minerale, ca de exemplu, creta sau var. Datorita acestui fapt, adezivii cu topire la cald EVA umpluti se pot prelucra deosebit de usor. Spre deosebire de acestia, un adeziv cu topire la cald neumplut este constituit doar din copolimer EVA pur. Adezivul se poate aplica mai subtire si, in cazul unei reglari optime, are ca rezultat un rost mai subtire. In orice caz, prelucrarea este mai dificila. In plus, se recomanda viteze de avans mai mari. Noul adeziv cu topire la cald EVA REDOCOL Kantomelt usor umplut ofera o alternativa buna. Comparativ cu un adeziv cu topire la cald neumplut, acest produs bun pentru toate utilizarile este in mod semnificativ mai usor de prelucrat si, datorita acestui fapt, este deosebit de adecvat pentru echipamente mai vechi si mai lente. Nu se ajunge la o formare nedorita de fire sau la o murdarire cu adeziv. In plus, adezivul cu topire la cald se caracterizeaza printr-un consum redus si un rost de imbinare mai subtire, precum si o buna rezistenta la caldura si frig. Aspectul rostului de imbinare atinge aproape calitatea celui obtinut cu produse neumplute. Tamplarii gasesc toate informatiile privind noii adezivi cu topire la cald pe www.ostermann.eu.

Noul adeziv cu topire la cald EVA usor umplut de la REDOCOL ofera o alternativa buna la adezivul cu topire la cald EVA neumplut, in special in cazul masinilor mai lente sau mai vechi.

 

Doua culori. Doua marimi de recipiente.

Noul adeziv cu topire la cald este disponibil in culorile natur si alb, la alegere. Pentru culori deschise ale placilor si pentru decoruri de culoare deschisa ale placilor, expertii Ostermann recomanda culoarea alb. Culori inchise si decoruri de culoare inchisa se pot prelucra cel mai bine cu un adeziv de culoare natur. Cine doreste sa testeze mai intai noul produs, alege varianta cu un continut de 2,5 kg. Pentru o utilizare regulata se ofera recipientul mai mare, cu un continut de 25 kg.

 

REDOCOL – marca pentru productia de mobilier

Sub marca REDOCOL, prelucratorii primesc produse de inalta calitate pentru nevoile lor: de la articole necesare in tamplarie pana la produse pentru corectarea suprafetelor si chiar pana la agenti de curatare, cleiuri si adezivi. Articolele indeplinesc cele mai inalte cerinte de calitate pentru o utilizare profesionala si garanteaza un raport atractiv pret-performanta. Deosebit de ecologice sunt aici produsele din seria REDOCOL greenline.

 

Mai multe sfaturi de la tamplari privind subiectul „lipire”

Tamplarii gasesc intotdeauna informatii referitoare la produs si sfaturi privind prelucrarea pentru fiecare dintre adezivi in detaliile privind produsul din magazinul online Ostermann. Sfaturile expertilor "De la practica - pentru practica" la www.ostermann.eu merita, de asemenea, o privire. In rubrica „Cunostinte de baza privind adezivii cu topire la cald” exista informatii generale privind selectarea adezivului cu topire la cald, privind temperatura de prelucrare sau privind diferitele recipiente.

 

T  +40 256 702 535; E  vanzari.ro@ostermann.eu; I   www.ostermann.eu

 

Ostermann S.R.L.
DN69, KM 10 + 510; Parcul Industrial Artemis
307375 Sanandrei, jud. Timis; România

 

OSTERMANN S.R.L. este parte a Rudolf Ostermann GmbH, Germania.