Agentul de curatare REDOCOL greenline Finish Perfect Matt

Suprafete mate – curatate perfect

Agentul de curatare REDOCOL greenline Finish Perfect Matt

 

Suprafetele din productia de mobila devin din ce in ce mai mate. Dar cum se indeparteaza impuritati neplacute care apar in mod inevitabil, din cand in cand, in timpul montarii? Prin agentul de curatare REDOCOL greenline Finish Perfect Matt, expertii Ostermann au o solutie noua si deosebit de ecologica.

Noul agent de curatare REDOCOL greenline Finish Perfect Matt a fost dezvoltat special pentru curatarea finala a unor suprafete mate si nu ar trebuie sa lipseasca din niciun vehicul de montaj.

 

Agentii de curatare clasici lasa in urma, in mod frecvent, un film de protectie pe suprafata. Ceea ce este de dorit in cazul materialelor lucioase si protejeaza impotriva remurdaririi se dovedeste, in mod frecvent, ca fiind contraproductiv pentru suprafete mate. Prin agentul de curatare REDOCOL greenline Finish Perfect Matt exista acum la Ostermann un agent de curatare care a fost dezvoltat special pentru curatarea de suprafete mate, super-mate si extrem de mate. Produsul gata de utilizare din sticla practica de pulverizare indeparteaza amprente grase, resturi de adeziv sau depuneri de praf sau de murdarie, fara a afecta aspectul mat si, datorita acestui fapt, este adecvat pentru montajul final. Toate informatiile referitoare la noul produs exista si la termenul de cautare „Agentul de curatare Perfect Matt” pe pagina web Ostermann www.ostermann.eu.

 

Perfect pentru toate suprafetele mate

Utilizandu-se tehnologii moderne, multe suprafete de mobilier mate si super-mate sunt protejate in prezent impotriva amprentelor digitale vizibile. Cu toate acestea, pe parcursul montarii finale nu se pot evita complet murdariile. Agentul ecologic de curatare REDOCOL greenline Finish Perfect Matt indeparteaza aceste murdarii si curata eficient si fara urme, de exemplu, canturi ABS si canturi PP, precum si placi pe baza de lemn sau placi compacte acoperite sau vopsite, cu suprafete mate. De asemenea, acesta este excelent adecvat pentru suprafete din linoleum.

 

O marire a familiei REDOCOL greenline

Agentul de curatare biodegradabil este o completare importanta pentru seria REDOCOL greenline. La aceste produse, ingredientele ecologice, ecologia si protectiei muncii se afla in mod deosebit in centrul atentiei. Exemple in acest sens sunt agentul de curatare pentru piese si masini REDOCOL Teclinex One For All, utilizabil versatil sau adezivul pentru canturi fara solventi REDOCOL greenline Kantol.

 

Nu uitati: lavete adecvate

Nu este permis sa lipseasca lavetele adecvate pentru curatare din masina de asamblare. Aici, expertii Ostermann recomanda laveta din microfibra tesuta uniform REDOCOL Soft sau laveta din microfibra REDOCOL Strong cu o textura ferma tip vafe, la alegere. Este disponibila si o laveta din fibre naturale de la REDOCOL, din fibre naturale 100%. Toate lavetele se pot utiliza ude, umede si uscate si sunt adecvate pentru toate suprafetele uzuale.

 

 

T  +40 256 702 535; E  vanzari.ro@ostermann.eu; I   www.ostermann.eu

 

Ostermann S.R.L.
DN69, KM 10 + 510; Parcul Industrial Artemis
307375 Sanandrei, jud. Timis; România

 

OSTERMANN S.R.L. este parte a Rudolf Ostermann GmbH, Germania.