Ai toate motivele sa-ti prezinti produsele si serviciile la #BIFESIM2022! Participa ca expozant la cel mai important eveniment din industrie

Este momentul sa iei cele mai bune decizii pentru afacerea ta. Inscrie-te ca expozant la #BIFESIM2022 si participa la cea mai tare experienta home & deco din toamna!

 

 

Evenimentul se desfasoara in perioada 22 – 25 septembrie si este organizat de ROMEXPO, in parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania si Camerele de Comert si Industrie Judetene.

 

Targul International de Mobila, Echipamente si Accesorii are in vedere prezentarea elementelor de design cu stilurile, culorile si materiale anului, dar si aplicatii si echipamente smart care asigura confortul unei locuinte.

 

 

#BIFESIM2022 este punctul de intalnire intre cerere si oferta si o modalitate eficienta prin care expozantii isi pot prezenta produsele si serviciile care satisfac nevoile vizitatorilor specialisti sau a publicului larg.

 

Evenimentul imbina latura antreprenoriala - dedicata utilajelor si echipamentelor, cu cea ambientala - adresata firmelor de tamplarie, finisaje si decoratiuni interioare.
Daca esti producator de mobila sau ai un business in domeniul decoratiunilor interioare, atunci trebuie sa participi ca expozant la cel mai mare si important targ specializat din Romania.

 

Firme renumite din industria mobilei, amenajarilor interioare, utilajelor si echipamentelor si-au anuntat deja prezenta si vin la ROMEXPO cu cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.

 

 

Daca doresti o mega expunere pentru compania ta, atunci trebuie sa iti asiguri prezenta la #BIFESIM2022 - un eveniment dedicat industriei home & deco din tara si strainatate.

 

 

Care sunt avantajele participarii

  • iti prezinti produsele si serviciile intr-un stand modern si personalizat – avem un pachet complex de servicii si solutii creative, astfel incat sa iti asiguram o participare de succes;
  • ai contact direct cu vizitatorul specialist – profesionistii din domeniu sunt mereu in cautare de idei noi, de o varietate de produse si materiale, precum si de oportunitati de bussines, iar #BIFESIM2022 este locul perfect in care poti sa le prezinti evolutia din industrie si sa le oferi informatii relevante;
  • beneficiezi si de prezenta unui publig larg numeros – pentru ca exista un interes mare si pentru achizitionarea de produse, evenimentul ofera si posibilitatea vanzarii. Pregateste cele mai atractive oferte!
  • ai acces rapid la o retea importanta de posibili parteneri de afaceri - #BIFESIM2022 este o un adevarat cadru de networking unde poti sa iti dezvolti reteaua de contacte si sa faci schimb de idei cu alti antreprenori;
  • poti organiza conferinte si seminarii, prezentari, demonstratii si workshop-uri;
  • faci pare dintr-un eveniment care are o vizibilitate considerabila atat in mediul online, cat si in offline;
  • cresti vanzarile companiei tale – participarea la evenimentele de nisa ramane una dintre cele mai importante strategii de crestere a vanzarilor si de mentinere in preferintele clientilor.

 

 

 

 

 

Vrei mai multe informatii despre conditiile de participare sau vrei sa stii detalii despre cum ne propunem sa organizam evenimentul? Reprezentantii ROMEXPO si cei de la Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania au raspunsuri la toate intrebarile tale. Nu ezita sa ii contactezi pe bifesim@romexpo.ro sau pe bife_sim@industriamobilei.ro.

 

Detalii suplimentare despre eveniment pe www.bife-sim.ro

 

PROGRAM DE VIZITARE

22 – 25 septembrie 2022, in intervalul 10:00 -18:00