Canturi ABS in tonuri calde de rosu

Incercati si culoarea paprika!

Canturi ABS in tonuri calde de rosu

 

Cine doreste sa combine in anul urmator materiale si suprafete aflate puternic in trend si totodata sa puna accente colorate nu va putea evita tonurile mate si calde de rosu. Sunt la moda canturile a caror culoare tinde spre maro ruginiu, terracotta sau rosu-vin…

 

 

La targurile actuale de mobilier si de furnizori sunt la moda decorurile cu aspect de lemn si de piatra in combinatie cu culori uni mate. Pe langa un numar mare de tonuri de gri s-au remarcat la culorile uni in special tonurile de verde, precum si tonurile calde de galben si de rosu. Pentru toti cei care s-au decis pentru culoarea de baza rosu, expertii Ostermann au din nou, si de aceasta data, recomandari practice pentru canturile adecvate. Toate canturile sunt disponibile direct din stoc si se expediaza in cantitati minime incepand de la 1 metru. Mestesugarii gasesc informatii suplimentare referitoare la produsele mentionate si la termenul de cautare „#Highlights12” pe pagina web Ostermann www.ostermann.eu.

 

Culoarea ruginiu sau culoarea paprika?

Culoarea trebuie sa tinda spre paprika resp. terracotta sau ruginiu? In acest caz, Ostermann recomanda canturile ABS „Bison”, „rosu de oxid” sau „Ceramic Red”. Tonurile de culoare variaza de la ruginiu deschis pana la terracotta pamantie si pana la maro cupru cald si amintesc de culorile intense ale papricii uscate si macinate. Datorita componentelor de culoare portocaliu-galbui, canturile se pot combina foarte bine cu decoruri cu aspect de lemn de culoare deschisa sau cu suprafete cu aspect optic de rugina, dar si cu beton sau cu elemente metalice negre.

 

 

Culoarea rosu-vin merge intotdeauna

Componente de culoare mai putin galbene si mai mult albastrui se gasesc la canturile Ostermann „Rosso Askja”, „Wine Red” si „Rosso Jaipur”. De fapt, amandoua variantele Rosso au fost selectate de catre Ostermann ca fiind adecvate pentru suprafetele cu acelasi nume, extrem de mate, de la Arpa Industriale. Ele se pot combina bine cu decoruri de culoare inchisa cu aspect de lemn, dar si cu decoruri de culoare inchisa cu aspect de marmura sau cu alte decoruri de culoare inchisa cu aspect de piatra. Noua culoare in tendinta „auriu” este, de asemenea, un partener perfect.

 

Cant sau serviciu complet?

Companiile care doresc sa aplice canturi la placile lor de mobilier pe cont propriu, gasesc la Ostermann cea mai mare gama de canturi disponibile imediat din Europa si beneficiaza aici de numeroase servicii. Printre aceste servicii se numara livrarea rapida, precum si acoperirea cu adeziv cu topire la cald sau cu strat functional pentru prelucrarea cu tehnologiile moderne cu rosturi de imbinare zero.

 

www.ostermann.eu
Telefon: 0256 702 535