Cele mai inspirate piese de mobilier vor fi expuse la #BIFESIM2022, in perioada 22 – 25 septembrie

BIFE – SIM 2022 - Targul International de Mobila, Echipamente si Accesorii – cel mai important eveniment dedicat industriei de mobila din Romania si strainatate - se desfasoara in perioada 22 – 25 septembrie la ROMEXPO.

 

 

Evenimentul este divizat in sectoare tematice: mobilier clasic, design, confort, decoratiuni, corpuri de iluminat, echipamente si prezinta elementele de design cu stilurile, culorile si materiale anului, dar si aplicatii si solutii smart care asigura confortul unei locuinte.

 

103 firme renumite din Bulgaria, Germania, Italia, Moldova, Polonia, Romania, Serbia si Turcia, reprezentative pentru industria mobilei, amenajarilor interioare, utilajelor si echipamentelor, participa la eveniment cu cele mai inspirate proiecte si o multitudine de reduceri considerabile. Editia de anul acesta inregistreaza un grad de internationalizare de 17%.

 

 

Targul promoveaza latura sustenabila a industriei si ideea de eco home decor. Piesele de mobilier reconditionate si elementele de decor care folosesc materiale reciclate ori ecologice sunt in topul alegerilor anul acesta. De asemenea, piesele inspirate din mediul natural si minimalismul extrem domina cerintele clientilor.

 

„Profesionistii din domeniu sunt mereu in cautare de idei noi, de o varietate de produse si materiale, precum si de oportunitati de business, iar #BIFESIM2022 este mediul profesionist unde se prezinta evolutia din industrie. Am construit editia de anul acesta ca pe o platforma de networking unde expozantii isi pot dezvolta reteaua de contacte si au ocazia sa faca schimb de idei cu alti antreprenori, dar si ca pe un cadru educativ – informativ, dedicat atat publicului specialist, cat si pasionatilor de design interior. In plus, pentru ca exista un interes mare si pentru achizitionarea de produse, evenimentul ofera si posibilitatea vanzarii. Companiile prezente au pregatit cele mai atractive oferte pentru vizitatori”, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

 

 

 

Pentru a pune companiile reprezentative din industria mobilei fata in fata cu autoritatile, Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania organizeaza conferinta CUM SALVAM INDUSTRIA ROMANEASCA DE MOBILIER SI DE PRODUSE DIN LEMN. Evenimentul va avea loc joi, 22 septembrie 2022 - ora 10:00, la sala Virgil Madgearu, etajul 1, Pavilionul B3, ROMEXPO si va marca aniversarea a 30 de ani de existenta a Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania.

 

In cadrul evenimentului, cei de la Atelierele ILBAH organizeaza o serie de workshop-uri practice, gratuite. Vizitatorii interesati vor invata cum se face un aranjament floral pentru decorul locuintei, vor descoperi elementele de baza ale unui program de arhitectura si cum se poate realiza o randare 3D a unui spatiu conceput de ei. De asemenea, vor putea participa la workshop-uri dedicate in care se vor prezenta regulile de proiectare ale unei bucatarii sau a biroului de acasa.

 

Mai mult decat atat, la #BIFESIM2022, specialistii de la Atelierele ILBAH vor organiza si o conferinta de design interior cu tema „Arta de a trai in armonie cu spatiul tau. Vacanta la tine acasa!”, in care arhitecti cunoscuti vor dezbate subiecte actuale si de interes pentru acest sector, tendintele in materie de amenajari interioare si modalitati prin care se poate aranja o locuinta, tinand cont atat de arta design-ului, cat si de functionalitatea spatiului. Aceasta are avea loc pe 24 septembrie, incepand cu ora 10:00, in Sala Madgearu din pavilionul B3 al ROMEXPO. Inscrierile se fac pe www.ateliereleilbah.ro.

 

 

BIFE - SIM, cel mai mare targ de mobilier, echipamente si accesorii din Romania, este organizat de ROMEXPO, in parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania si Camerele de Comert si Industrie din Romania.

 

 

 

Programul de vizitare:

22 - 25 septembrie: intre orele 10:00 si 18:00

ACCES GRATUIT