Colectia One World 2024 de la Swiss Krono

Ostermann are canturile adecvate

 

Prin colectia One World 2024, compania elvetiana Swiss Krono AG si-a prezentat tocmai noua ei colectie pentru design interior. Tamplarii care cauta canturile adecvate pentru suprafata ingusta, gasesc la Ostermann ceea ce cauta.

 

Tamplarii gasesc la Ostermann canturile adecvate pentru a produce mobilier la moda utilizand suprafetele noii colectii One World 2024 de la Swiss Krono.

 

Mediile noastre de viata s-au schimbat semnificativ de la lansarea in anul 2020 a ultimei colectii One World. Subiectele privind protectia climei, sustenabilitatea si sanatatea au intrat in centrul atentiei si in cazul aspectelor legate de mobilier. In plus, datorita extinderii lucrului de acasa, spatiul de locuit se transforma intr-un timp scurt in spatiu de lucru si invers. Noua colectie One World 2024 a companiei Swiss Krono AG se incadreaza in tendintele existente si ofera o noua colectie de baza, transfrontaliera, cu 88 de combinatii de decoruri si suprafete care sunt in concordanta cu spiritul vremurilor actuale. Ca intotdeauna, Ostermann a reactionat rapid si a alocat canturi de mobilier adecvate. Acestea sunt disponibile de pe stoc in latimile standard de 23, 33, 43 si 100 mm. La cerere, canturile de 100 mm se taie, de asemenea, in orice alta latime dorita. Prelucratorii ale caror masini de cantuire lucreaza cu tehnologii pentru rosturi de imbinare zero, primesc canturile lor in cel mai scurt timp si cu un strat functional special adaptat la tehnologie. Toate informatiile privind canturile pentru noua colectie One World 2024 exista si la termenul de cautare „#Highlights07” pe pagina web Ostermann www.ostermann.eu. Pentru a-l sprijini pe utilizator in selectarea si combinarea suprafetelor, expertii de la Swiss Krono au identificat patru tendinte diferite de design si acestora le-au alocat suprafete corespunzatoare:

 

The Me-Shed: relaxare si confort

O tendinta de design a fost denumita de catre Swiss Krono „The Me-Shed”. Aceasta tendinta aduce in centrul atentiei dorinta de relaxare si de sanatate mintala. Aici, pe langa multe culori uni in tonuri mate de verde, se gasesc uimitor de multe decoruri cu aspect de lemn de nuc. Un decor remarcabil este decorul Art Deco Walnut cu liniile sale aurii dintre intarsiile de lemn de nuc, care creeaza iluzia optica a unei structuri cubice tridimensionale. Adecvat pentru acesta, Ostermann are cantul ABS perfect armonizat in gama sa de produse. Un alt decor remarcabil este decorul Calm Walnut Brown, un decor cu aspect de lemn de nuc, ceva mai calm, de culoare inchisa. Si in acest caz merita aruncata o privire dupa un cant Ostermann adecvat.

 

Conscious Home: natura si confort

A doua tendinta este denumita de catre Swiss Krono „Conscious Home”. Aceasta intruchipeaza apropierea noastra tot mai mare de natura si apare in colectie cu multe culori deschise si materiale de culori deschise, naturale. Exemple in acest sens sunt suprafetele Coco Tweed Creme sau Heyday Beige. Canturile pentru acestea se gasesc la Ostermann incepand de acum.

 

Playful Spaces: individualitate si experimentare indrazneata

In spatele tendintei de design denumita „Playful Spaces” se ascund decoruri care ocolesc in mod deliberat mainstream-ul. Combinatia de culori indraznete, texturi diferite si reproduceri de materiale permite sa se creeze un mobilier cu o energie vesela, optimista. Pentru un mobilier cu efect wow se vede la Swiss Krono in mod frecvent suprafata Terrazzo Fresh, un decor terrazzo plin de viata. Expertii Ostermann recomanda pentru aceasta suprafata noul ton de culoare uni Granit Grey. Daca se introduce numele placii in campul de cautare pe www.ostermann.eu, atunci, cu cateva clicuri, se primeste o recomandare pentru cant.

 

Responsive Furniture:

eliminarea tine de trecut. Pentru tendinta de mobilier „Responsive Furniture” sunt caracteristice piese de mobilier modulare, flexibile, prin intermediul carora se creeaza spatii multifunctionale. Baza pentru acest stil de design o constituie culorile uni neutre si decoruri discrete, care se pot combina ton in ton, in mod flexibil. Pentru decorurile de la Swiss Krono Stonetex Beige sau Soft Chestnut Light, expertii Ostermann recomanda canturile ABS, drept canturi remarcabile.

 

T  +40 256 702 535
E  vanzari.ro@ostermann.eu
I  www.ostermann.eu

 

Ostermann S.R.L.
DN69, KM 10 + 510; Parcul Industrial Artemis
307375 Sanandrei, jud. Timis; România

 

OSTERMANN S.R.L. este parte a Rudolf Ostermann GmbH, Germania.