Cum sa alegeti sculele de la Wood-Mizer

Wood-Mizer ofera o gama larga de scule pentru tamplari si operatori din industria de prelucrare a lemnului, inclusiv panze circulare, capete de taiere si cutite pentru masini de profilare si rindeluire, burghie si panze de fierastrau. Produsele Wood-Mizer sunt bine-cunoscute pentru structura robusta, functionalitate ridicata si fiabilitate. In catalogul Wood-Mizer TOOLS, puteti gasi accesorii de clasa premium, concepute atat pentru masinile Wood-Mizer, cat si pentru cele ale altor marci.   

 

 

Beneficiile sculelor Wood-Mizer 

Wood-Mizer a inceput sa ofere scule din anul 2016. Cu ajutorul sculelor Wood-Mizer, lucratorii din industria lemnului care opereaza masini de rindeluit/profilat, circulare multi-lama sau alte echipamente vor avea sansa de a fabrica articole de cea mai inalta calitate, in paralel cu un mod de lucru confortabil si sigur. Sculele de prelucrare a lemnului sunt produse din materiale de calitate superioara si prin tehnologii avansate de fabricatie. Fiecare etapa de productie este supusa unui control strict al calitatii asigurat de dispozitive de masurare de inalta tehnologie in cadrul procesului de fabricatie.

 

Pentru a produce scule, compania Wood-Mizer foloseste otel provenit din fabrici europene de incredere, de exemplu pentru productia de panze pentru fierastraie, Wood-Mizer utilizeaza otelul suedez Uddenholm sau otelul german Krupp confirmate prin multiple certificate de calitate. Aceste scule depasesc alte produse competitive importate din Asia prin durabilitatea si precizia superioare.

 

Wood-Mizer foloseste de-asemenea tehnologii avansate pentru productia de scule. Panzele de fierastrau circular sunt supuse unui proces special de tratament termic si chimic pentru a cali corpul panzei. Panza cu corp negru genereaza mai putina frecare, impiedicand in acelasi timp lipirea aschiilor si a rumegusului de panza. In plus, calirea panzelor imbunatateste stabilitatea acestora pe durata lucrului si previne supraincalzirea rezultand timp de functionare mai lung si calitate superioara a produselor finite.     

  

 

Sculele de prelucrare de la Wood-Mizer utilizeaza carbura cu o compozitie chimica atent selectata, rezultand calitati adecvate de duritate, abraziune si rezistenta. Pentru panzele de fierastrau circular, este, de asemenea, esential sa alegeti geometria dintilor adecvata. Sculele Wood-Mizer ofera timp de lucru mai lung intre reascutiri, o cantitate mai semnificativa de lemn prelucrat si un numar mai mare de posibile reascutiri pentru fiecare unealta. 

 

Aplicatiile sculelor

Echipamentul de taiere TOOLS este proiectat pentru a prelucra lemnul masiv de esenta tare si moale, lemn stratificat si materiale pe baza de lemn, placaj, PAL, placi laminate, placi MDF si HDF si alte materiale dure omogene. Catalogul Wood-Mizer TOOLS include de-asemenea panzele de fierastrau utilizate pe fierastraiele Lucas si Peterson.

 

Al doilea grup ca marime de echipamente de taiere TOOLS il reprezinta selectia de capete de taiat si cutite pentru prelucrarea lemnului, utilizate pe masinile de rindeluit/profilat Wood-Mizer. Cutitele sunt oferite sub forma de cutite drepte, zimtate, cutite de rindeluit HS si HW si cutite de profilat. Gama larga de cutite este capabila sa produca orice forma si dimensiune a produsului in prelucrarea lemnului.  

 

 

Un alt grup de produse Wood-Mizer TOOLS este o gama de burghie, burghie Dowell si burghie cilindrice. Sunt oferite ca burghie HM monolitice, burghie cu varf sau burghie sudate. 

 

Ultimul grup de accesorii TOOLS este o gama de panze de fierastrau cu cadru concepute pentru debitarea verticala. Aceste panze sunt fabricate din otel Uddenholm sau Krupp de calitate superioara si se caracterizeaza prin durabilitate si rezistenta superioare. Oferta include panze de fierastrau cadru diverse, panze de fierastrau acoperite cu crom si panze de fierastrau Stellite. 

 

 

Cum sa alegeti si sa comandati scule Wood-Mizer  

Pentru o selectie rapida si usoara a sculelor de taiere, toate produsele din catalogul Wood-Mizer TOOLS sunt marcate clar conform standardelor internationale. Pe instrument si pe ambalaj se afla sigla Wood-Mizer, care dovedeste ca produsul este original. In afara de aceasta, simbolul unei litere indica aplicatia sculei si parametrii tehnici ai acesteia – diametrul exterior si interior, numarul de dinti, latimea de carbura, grosimea panzei si numarul de dinti tip grebla. Pentru a ajuta clientii sa recomande sculele dorite rapid si fara efort, acestea sunt marcate cu un numar unic de articol identic pe cutie, pe produs, in catalog si in reteaua intranet a companiei.      

 

Pentru a obtine catalogul Wood-Mizer TOOLS, trebuie sa contactati biroul local de vanzari Wood-Mizer. Pe langa selectia TOOLS, clientii pot gasi in catalog o informatie practica cuprinzatoare despre sculele de marcare, aplicatiile sculelor, tabele, desene tehnice si imagini ale produselor. Catalogul TOOLS va ajuta sa comandati produsele in functie de nevoile si cerintele individuale. Unele tabele si formule specializate pot ajuta la selectarea parametrilor de taiere pentru diferite aplicatii. Comandarea de cutite de profilat si rindeluit este posibila si in magazinul electronic https://woodmizer.eu/blades-and-knives , unde gama de SCULE (TOOLS) este dezvoltata si actualizata continuu.     

 

 

Selectia TOOLS nu se limiteaza doar la specificatiile enumerate in catalog sau pe site-ul de internet.

 

Lucrul cu sculele de taiere 

Chiar daca cea mai buna idee pentru client este sa foloseasca SCULELE pe o masina Wood-Mizer compatibila, va recomandam cu caldura sa le folositi si pe alte masini disponibile pe piata. Montarea sculelor de taiere pe o masina Wood-Mizer este acum usoara si necesita putin timp.  

 

Sculele de taiere Wood-Mizer sunt potrivite pentru ascutirea pe diverse masini de ascutit disponibile pe piata. Reascutirea intr-un atelier specializat reprezinta cea mai buna optiune pentru clientii care nu detin expertiza.

 

 

Wood-Mizer ofera o garantie de 2 ani pentru produsele TOOLS si suport tehnic standard pentru masinile originale.

 

Vizitati https://woodmizer.ro/e-store pentru mai multe informatii.