Cum sa cresteti productia si rata de recuperare a lemnului

Folosind masinile Wood-Mizer, cresterea volumului productiei de cherestea si ratei de recuperare a lemnului devine o afacere accesibila si inteligenta. Imbunatatiti activitatea de debitare a lemnului si cresteti productivitatea adaugand fierastraie de retaiere si circulare de tivit la linia dvs. de prelucrare.

 

 

Primul pas: obtineti cel mai mare randament din fiecare bustean

 

Faceti un prim pas inteligent si debitati bustenii cu un fierastrau LX sau LT de la Wood-Mizer. Wood-Mizer produce o gama larga de fierastraie cu panza ingusta, de la fierastraul mic si flexibil LT15 pana la modelul LT70, rezistent si robust. Cunoscute pentru usurinta de operare si tehnologia panzei subtiri, aceste fierastraie va vor asigura cel mai mare randament din fiecare bustean.

 

 

Urmatorul pas: cresterea productivitatii

 

Imbunatatiti productivitatea cu unul dintre numeroasele modele de circulare de tivit scanduri Wood-Mizer din gama EG. Utilizarea unui fierastrau de tivit creste valoarea cherestelei brute, economisind de-asemenea timp si forta de munca, pe care le-ati pierde atunci cand tiviti scanduri direct pe un fierastrau de debitat. Utilizarea circularelor va necesita, de asemenea, mai putine inlocuiri ale panzelor banzice ale fierastraului.

 

 

Pas avansat: Imbunatatiti rata de recuperare din lemnul de valoare redusa

 

Adaugati un fierastrau de retaiere din gama Wood-Mizer HR pentru mai multe rezultate. Aceste fierastraie recupereaza eficient cheresteaua valoroasa din scanduri de valoare redusa, ceea ce face ca un fierastrau de retaiere sa devina o investitie profitabila.

 

 

 

Daca doriti sa modernizati activitatile de debitare cu masini care va economisesc bani, alegeti inteligent modele Wood-Mizer.

 

 

Contactati reprezentantul local Wood-Mizer pentru mai multe detalii.

 

Wood-Mizer RO S.R.L.

Str. Fabricii Nr. 6, Sura Mica

557270 Jud. Sibiu

Info utilaje: +40 755 20 20 30

Email: office@woodmizer.ro

www.woodmizer.ro