Descoperiti noul fierastrau Wood-Mizer LT20START

Wood-Mizer LT20START redefineste conceptul de fierastrau-panglica avansat din punct de vedere tehnic, cu sistem hidraulic complet, facandu-l accesibil unui public larg datorita pretului sau atractiv. Acest model este dotat standard cu un pachet hidraulic complet care asigura manipularea usoara si rapida a bustenilor si un dispozitiv automat de reglare a înaltimii pentru a maximiza eficienta operatorului.

 

 

Modelul LT20START permite debitarea precisa a bustenilor cu un diametru maxim de 80 cm si o lungime de 6,1 m. Pachetul hidraulic al modelului LT20START include trei suporturi laterale, o clema centrala, un rotitor, doua role de echilibrare si brate de încarcare. Functiile hidraulice sunt actionate de utilizator printr-un set intuitiv de manete, permitand o munca eficienta si reducand timpul necesar pentru a produce scanduri sau grinzi. Extensiile de pat optionale de 1,8 m, 3,6 m sau 7,2 m permit utilizatorilor sa personalizeze masina pentru debitarea bustenilor mai lungi, extinderea gamei de aplicatii a fierastraului si deschiderea de noi oportunitati de afaceri.

 

 

Fierastraul LT20START are un panou de comanda ergonomic cu dispozitivul SW10 Setworks pentru reglarea automata a înaltimii de taiere, eliminand necesitatea calculelor si reglajelor manuale. Un motor electric de 11 kW asigura o putere suficienta pentru prelucrarea atat a lemnului moale, cat si a celui de esenta tare.

 

 

Fierastraul LT20START poate fi echipat si cu un decojitor. Acest dispozitiv efectueaza o taiere preliminara a scoartei, nu doar prelungind astfel durata de viata a panzei, ci si îmbunatatind precizia si calitatea taieturilor.

 

 

Panzele originale Wood-Mizer, cu o lungime de 4010 mm si o latime de 32-35 mm, asigura o eficienta si o longevitate de taiere de neegalat, facand din LT20START optiunea ideala pentru operatori cu scopul de a maximiza eficienta, reducand în acelasi timp costurile operationale.

 

 

Alegerea fierastraului LT20START reprezinta o investitie în eficienta si fiabilitate. Descoperiti modul în care LT20START va poate transforma abordarea privind prelucrarea lemnului si poate contribui la cresterea afacerii dvs.

 

VEZI PROMOTIILE ACTUALE WOOD-MIZER

 

Inca va mai ganditi? Nu ezitati sa vizitati site-ul nostru oficial sau sa contactati reprezentantul local Wood-Mizer pentru a afla mai multe despre ofertele noastre.

 

 

Wood-Mizer RO S.R.L.

Fabriciu No 6, Sura Mica

557270 Jud. Sibiu

Info utilaje: +40 755 20 20 30

Email: office@woodmizer.ro

woodmizer.ro