Doriti sa vindeti energie in retea?

UNIC IN TARA:  Targul Prosumatorilor RoEnergy Romania, 17-19.04.2019, va pregateste oferta de tehnologii!

 


Incepand din 2019, in premiera absoluta, romanii pot deveni prosumatori, deci pot vinde energie in retea. Deja zilele precedente, au fost semnate primele contracte intre prosumatori si distribuitori, ceea ce inseamna ca, in prezent, exista romani care castiga in urma vanzarii de electricitate produsa pe acoperisul casei ori in curte.


Toate detaliile despre cum puteti deveni prosumatori le puteti afla de la singurul targ din Romania profilat pe promovarea tehnologiilor energiilor regenerabile RoEnergy Romania, Bucuresti, care se va desfasura la Rectorat UPB Splaiul Independentei, 313, in perioada 17-19 aprilie 2019.


De ce sa vizitati Targul RoEnergy ? 

1. Alegeti. In primul rand pentru ca expozitia va ofera sansa unica de a putea alege dintre zecile de echipamente si tehnologii puse la dispozitie de catre companiile expozante provenind din Germania, Austria, Italia, Polonia, Ungaria si Romania. 

2. Intelegeti. Timp de 3 zile, inginerii specializati pe panouri  fotovoltaice,  biomasa, pompe de caldura, automatizari si multe alte tehnologii va vor explica cum va puteti imbunatati radical performantele energetice ale casei ori firmei dvs.

3. Fructificati. Pentru toti participantii, evenimentul reprezinta un prilej exceptional pentru a va intalni cu investitori, autoritati, experti, factori de decizie, mediul universitar, etc, la acest inceput de noua piata.
Tematica evenimentului acopera mai multe domenii: solar, fotovoltaic, energie geotermala, biomasa, cogenerare, solutii de incalzire, eficienta energetica, etc.


Parteneri Conferinte RoEnergy: Universitatea Politehnica Bucuresti, PATRES, energiaTA, AREL, SUNE.


Intrare libera pentru vizitatori
• Expozitia poate fi vizitata fara taxa.
• Inregistrari la Conferinta Energia solara in Romania se pot efectua pe website-ul http://bucuresti.roenergy.eu/conferinte/temele-planificate.html


Cat costa un stand expozitional?
Doriti sa beneficiati de o pozitie privilegiata a standului companiei dumneavoastra la Targ ? Cea mai buna optiune este sa va rezervati  un stand. Solicitati chiar acum o Oferta de pret, fara nici o obligatie, la info(at)roenergy.eu ori marketing(at)roenergy.eu


Mai multe detalii pe http://bucuresti.roenergy.eu