Editia din 2021 a BIFE SIM s-a incheiat! Evenimentul s-a desfasurat in conditii de maxima siguranta sanitara

BIFE – SIM 2021, primul targ fizic organizat de ROMEXPO in pandemie, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie din Romania si cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania a dezvaluit tendintele anului 2021 in materie de mobilier si accesorii decorative.

 

In perioada 23 – 26 septembrie, peste 4.500 de vizitatori, specialisti si public larg, au trecut pragul Centrului Expozitional ROMEXPO, unde au gasit peste 72 de companii expozante, o gama larga de produse home & deco si reduceri cuprinse intre 10% si 20% la piesele achizitionate pe perioada targului.

 

 

BIFE-SIM a fost atat platforma de lansare a noilor colectii, cat si un cadru ideal pentru vanzare. Vizitatorii au achizitionat piese din diferite stiluri de mobilier, de la cel clasic, la cel modern, de la cel din lemn masiv, pana la cel din materiale sustenabile, pictat manual sau combinat cu fire de aur, vintage sau cu elemente smart. Nu au lipsit nici echipamentele si utilajele care eficientizeaza fluxul de productie din industria lemnului. In plus, cei care au avut in plan sa-si decoreze casa au primit sfaturi practice pentru alegerea decoratiunilor din fiecare incapere si chiar au putut sa vizioneze proiecte arhitecturale virtuale.

 

 

Evenimentul s-a desfasurat in conditii de maxima siguranta sanitara

 

Targul international de mobila echipamente si accesorii s-a desfasurat in conformitate cu actualele standarde sanitare, ROMEXPO implementand o serie de masuri pentru siguranta celor care au ajuns in Centrul Expozitional si pentru eliminarea riscului de raspandire a SARS CoV 2. Accesul s-a facut in baza certificatului verde. Pe perioada targului, echipa GRAL Medical a verificat codul QR de pe certificate si a efectuat teste antigen rapide la punctul de testare amenajat in parcarea B.

 

 

„Multumim tuturor participantilor care au tinut cont de recomandarile noastre sanitare pe toata durata vizitei. Speram ca au gasit la targ oferta perfecta de mobila, accesorii, decoratiuni interioare si echipamente. De asemenea, le suntem recunoscatori companiilor care au expus la BIFE-SIM pentru ca au inteles ca evenimentul se desfasoara in conditii speciale si s-au adaptat noilor reguli. Fara implicarea si sustinerea lor nu am fi reusit sa organizam aceasta manifestare”, a declarat Mihai Costris, Director Executiv ROMEXPO.