Faimosul fierastrau Wood-Mizer LT40 – acum cu un cap optional de taiere LAT

Wood-Mizer prezinta un cap nou de fierastrau lat pentru bine-cunoscutul model de fierastrau LT40. Acest cap optional mareste capacitatea de debitare si este util pentru prelucratorii de lemn care necesita o latime de taiere suplimentara.

 

 

Capul lat de fierastrau mareste latimea maxima a debitarii de la 72 cm pe modelele standard la 84 cm pe modelele cu cap lat. Un cap mai lat permite debitarea bustenilor cu diametru mai mare – de pana la 100 cm.

 

 

Modelul LT40WIDE este echipat cu volanta cu curea de diametru 483 mm si utilizeaza o panza de lungime 433 сm. Pentru a asigura o stabilitate superioara a panzei, noul LT40WIDE este echipat cu un sistem cu brat de ghidaj al panzei imbunatatit.

 

 

Capacitatea de debitare a fierastraului LT40WIDE

• Diametru bustean maxim 100 cm

• Latime maxima a debitarii 84 cm (distanta dintre rolele panzei)

• Latime a prismei maxime de 63 cm

• Lungime bustean 5 m (Pat S) sau 6,3 m (Pat M) sau 8,6 m (Pat L)

 

Capul optional LAT este acum disponibil inclusiv pentru alte modele de fierastraie Wood-Mizer, precum LT15WIDE si LT70WIDE.

 

 

“In momentul in care capul lat optional a fost introdus pentru cel mai popular model de fierastrau LT40, am constatat ca, de exemplu, in SUA aproape toate noile fierastraie LT40 erau comandate cu aceasta optiune”, ne impartaseste Roman Frontczak, Directorul Departamentului de Cercetare si Dezvoltare din cadrul Wood-Mizer. “Noile fierastraie cu cap lat ofera prelucratorilor o capacitate superioara pentru debitarea scandurilor mai late, fara a sacrifica din caracteristicile de mobilitate ale fierastraului sau randamentul de productie.”

 

Designul clemei de busteni va fi de-asemenea imbunatatit pentru a oferi o capacitate maxima superioara de debitare a prismelor cu latimea de pana la 72 cm.

 

 

Va rugam contactati reprezentantul dvs. local Wood-Mizer pentru a afla mai multe sau a beneficia de o oferta.

 

Wood-Mizer RO S.R.L.

Str. Fabricii nr. 6, Sura Mica

557270 Jud. Sibiu

Info utilaje: +40 755 20 20 30

Email: office@woodmizer.ro

www.woodmizer.ro