Fierastrau industrial de inalta performanta Wood-Mizer WB2000

Urmariti inregistrarea Wood-Mizer LIVE cu prezentarea detaliata a caracteristicilor de design al fierastraului industrial WB2000. In aceasta prezentare video, managerul de produs Wood-Mizer TITAN, Adam Kubiak, explica modul in care fierastraul WB2000 functioneaza si genereaza profit, folosind o panza de 50 mm, 75 mm sau 100 mm in latime si oferind performante comparabile cu cele pe care ne-am putea astepta de la un fierastrau cu banda lata.
 

 

Clipul video este furnizat cu subtitrare. Pentru a beneficia de traducerea subtitrarii in limba dvs., efectuati clic pe butonul „Setari” din coltul dreapta jos al clipului video, selectati „Traduceti subtitrarea” si selectati limba.

 

Wood-Mizer prezinta fierastraul industrial de inalta performanta WB2000, care a fost proiectat special pentru a raspunde nevoilor pietelor de prelucrare a lemnului de inalta productie. Instalat si operat cu succes pe sase continente inca de la debutul sau initial, WB2000 extinde versatilitatea si accesibilitatea unui fierastrau industrial de inalta performanta si ofera servicii si suport de clasa mondiala din partea retelei de distributie de top a Wood-Mizer.

 

 

Capabil sa debiteze cu panze cu banda ingusta de 50 mm, 75 mm si 100 mm, modelul WB2000 combina randamentul crescut al tehnologiei panzelor subtiri cu durabilitatea si fiabilitatea cerute de operatiunile de inalta productie. In plus, panzele de fierastrau WB2000 pot fi reascutite prin tehnologia rapida, precisa si accesibila a discului de slefuit CBN, mai degraba decat sa se bazeze pe alte tehnici costisitoare de reascutire.

 

 

Dotat cu functii de inalta performanta, fierastraul WB2000 include un motor electric puternic de 30 kW sau 37 kW, structura rezistenta, intretinere redusa, sistem video cu 2 camere de transmisie live si o operare eficienta cu ajutorul sistemului de comanda Setworks de precizie pentru debitarea bustenilor de esenta moale, tare si tropicala cu diametru mare. WB2000 poate fi folosit ca fierastrau individual pentru a procesa un bustean complet sau adaugat la o linie existent pentru a procesa busteni neregulati sau pentru a produce modele personalizate.

 

Caracteristicile fierastraului industrial WB2000 de inalta performanta

  • Structura robusta cu doua sine, cu suport pentru patru stalpi
  • Performanta ridicata cu panze de 50 mm, 75 mm si 100 mm latime
  • Capacitate de prelucrare busteni de 6 tone
  • Monitorizare proces live, sistem video cu 2 camere (plus 2 optionale)

 

Sistemele electronice de comanda si o statie de control ridicata permit unui singur operator sa gestioneze toate functiile de debitare si manipulare hidraulica a bustenilor, mentinand in acelasi timp o vedere clara asupra intregii productii. Dispozitivele de comanda avansate sunt operate de pe un ecran tactil HMI, care afiseaza dimensiunile scandurilor si prismelor, impreuna cu inaltimea curenta a capului de taiere, pozitia de avans si tensiunea panzei. In plus, joystick-urile ergonomice ofera operatorului un control precis al tuturor functiilor de debitare si manipulare a bustenilor si ofera control hidraulic proportional al vitezei de avans. Functiile hidraulice de manipulare a bustenilor includ o clema pentru busteni cu doi stalpi, suporturi laterale verticale, sistem de rotire busteni cu lant bidirectional si role de putere pentru pozitionarea busteanului si indepartarea prismelor.

 

 

Fierastraul industrial de inalta performanta Wood-Mizer WB2000 este acum disponibil in intreaga lume. Contactati reprezentantul local Wood-Mizer pentru comanda. Pentru mai multe informatii, vizitati pagina produsului WB2000.

 

Wood-Mizer RO S.R.L.

Fabriciu No 6, Sura Mica

557270 Jud. Sibiu

Info utilaje: +40 755 20 20 30

Email: office@woodmizer.ro

www.woodmizer.ro