Incepe #TotulPentruCasaTa2024 - revolutia verde din domeniul constructiilor, amenajarilor interioare si exterioare

In perioada 14 – 17 martie, ROMEXPO organizeaza #TotulPentruCasaTa2024 – conceptul home & deco care reuneste tematicile targurilor: Construct Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo si Expo Flowers & Garden.

 

 

Peste 155 de companii, din 13 tari (Bulgaria, China, Grecia, India, Italia, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Spania, Turcia, Ucraina si Ungaria), participa la #TotulPentruCasaTa2024 cu cele mai inspirate proiecte de constructii, arhitectura, design interior si exterior. Manifestarea inregistreaza un grad de internationalizare de 27%, fiind prezente 112 firme din Romania si 43 din strainatate.

 

„Ne bucuram ca si la editia de anul acesta am reusit sa aducem sub acelasi acoperis pasiunea pentru design interior, functionalitate si bun-gust. #TotulPentruCasaTa2024 este mai mult decat un simplu concept – este o comunitate de specialisti care vine in intampinarea celor care doresc sa-si transforme casa intr-un spatiu personalizat cu stil, dar si cu grija fata de mediul inconjurator. Cei care sunt in cautarea unor obiecte de mobilier deosebite la preturi speciale, decoratiuni elegante, materiale ecologice sau solutii practice pentru constructii si amenajare, gasesc la ROMEXPO totul pentru a transforma locuinta intr-un loc in care sa se simta cu adevarat acasa”, transmite Oana Netbai – PR ROMEXPO.

 

Timp de 4 zile, vizitatorii au ocazia sa descopere standuri pline de idei creative, sa se lase captivati de culori si texturi si sa descopere proiecte spectaculoase pentru amenajarea spatiului de lucru sau de locuit.

 

La #TotulPentruCasaTa2024 sunt prezenti experti in constructii, arhitectura, design interior si exterior, producatori de mobilier de calitate si creatori de decoratiuni unice, care ofera vizitatorilor posibilitatea de a se inspira dintr-o varietate de stiluri si concepte.

 

CONSTRUCT AMBIENT EXPO 2024 pune accentul pe ideea de sustenabilitate in constructii si amenajare interioara si exterioara, utilizarea materialelor ecologice si a tehnologiilor prietenoase cu mediul, intr-un demers comun de a reduce semnificativ impactul asupra resurselor naturale.

 

Pe langa partea expozitionala, Construct - Ambient Expo este si o platforma de dezbatere, in care constructorii, proiectantii, arhitectii si specialistii in design prezinta evolutia sectorului home & deco si necesitatea digitalizarii proceselor de planificare si constructii, ce servesc la optimizarea activitatilor si reducerea costurilor.

 

ROMTHERM 2024 promoveaza integrarea principiilor sustenabilitatii si inovatiei in domeniul instalatiilor din Romania, adoptarea unor abordari responsabile pentru mediu si utilizarea tehnologiilor de top pentru construirea unui viitor durabil si smart.

 

In plus, evenimentul prezinta instrumentele care reduc amprenta de carbon si optimizeaza consumul de energie. Sistemele de incalzire, ventilatie, aer conditionat, alimentare cu apa si sanitare sunt zone cheie in care inovatiile tehnologice pot aduce beneficii semnificative.

 

MOBILA EXPO 2024 – eveniment de traditie organizat in parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania - se adreseaza celor care doresc sa gaseasca si sa achizitioneze direct de la companii producatoare, la preturi avantajoase, diverse tipuri de mobilier destinate locuintei sau biroului.

 

EXPO FLOWERS & GARDEN 2024

Manifestarea prezinta evolutia sectorului amenajarilor peisagistice si orientarea spre sustenabilitatea spatiilor verzi durabile. In cadrul expozitiei, sunt prezentate proiecte de gradini cu plante autohtone, sisteme de irigare eficiente si tehnologiile care asigura o gestionare eficienta a apei.

 

Pentru profesionistii din domeniu, #TotulPentruCasaTa2024 reprezinta locul ideal pentru networking si parteneriate cu furnizorii de top. Nu ratati ocazia de a face parte din aceasta experienta captivanta si de a construi legaturi cu profesionistii din industria home & deco.

 

Program de vizitare:

14 – 16 martie, in intervalul orar 10:00 – 18:00

17 martie, in intervalul orar 10:00 – 16:00

 Acces Gratuit