IRUM Reghin lanseaza trei noi modele de tractoare, destinate fermelor de familie

Cel mai important producator de tractoare din Romania, IRUM Reghin, lanseaza trei noi modele de tractoare agricole, destinate fermelor de familie. Acest demers face parte din strategia companiei transilvanene de sustinere a relansarii agriculturii romanesti.

 

Tractorul IRUM TAG 3100 va avea 30 de cai-putere, modelele IRUM TAG 5025 C - 5025 CH vor avea 47 de cai-putere, iar modelele IRUM TAG 6225 C - 6225 CH vor avea 60 de cai-putere. Preturile acestor tractoare vor fi cuprinse intre 10.000 si 20.000 de euro.

 

 

”Noile tractoare IRUM sunt destinate mai ales fermelor de familie. Initiativa de a dezvolta aceste modele contribuie la sustinerea dezvoltarii durabile a agriculturii romanesti. Prioritatea Organizatiei pentru Alimentatie si Agricultura din cadrul ONU, dar si cea asumata de Ministerul Agriculturii este tocmai dezvoltarea fermelor de familie, iar contributia noastra la sustinerea acestei initiative este reprezentata de productia de tractoare romanesti, la preturi corecte, echipate cu multa grija fata de mediu”, spune Mircea Oltean, CEO IRUM Reghin.

 

 

Noile tractoare IRUM vor fi echipate cu motoare stagiul 5 de poluare. Ele vor avea disponibila si optiunea power shift, care face utilajul mult mai usor de manevrat. Tractoarele vor avea accesorii utile fermierilor romani.  Ele pot fi folosite cu maxima eficienta inclusiv la lucrari din domeniul legumiculturii, solariilor, viticulturii, pomiculturii sau pe camp. Utilajele vor putea fi folosite si la lucrari precum cele de cosit sau greblat.

 

 

IRUM a lansat, in 2018, noul tractor agricol romanesc, dupa o pauza de mai bine de 10 ani, conceput si produs la Reghin, modelul TAGRO. Compania are peste 500 de angajati, care lucreaza in productie, dar si in cadrul Centrului de Cercetare si Dezvoltare Tractoare Agricole si Forestiere IFOR. Compania din Reghin, fondata in urma cu 67 de ani, a intrat intr-o noua etapa de dezvoltare, in ultimele doua decenii. IRUM Reghin are un sistem integrat de productie, care include departamente de turnatorie, debitare, tratament termic sau prelucrari mecanice cu comanda numerica.