Linia de prelucrare Wood-Mizer LT70WIDE HEAVY-DUTY

Wood-Mizer anunta o noua transmisiune LIVE care prezinta un model robust de fierastrau utilizabil in conditii grele de lucru de la Wood-Mizer, LT70 HEAVY-DUTY, care functioneaza impreuna cu circularul EG300, rampe de incarcare si o masa de sortare.

 

Echipa de ingineri Wood-Mizer a proiectat linia de productie prezentata pentru a satisface cerintele individuale ale clientilor. Aceasta echipa este specializata in dezvoltarea diferitelor sisteme de taiere pentru clientii care cauta modalitati de a reduce costurile de instalare, exploatare si intretinere, producand in acelasi timp mai mult lemn si mai putine deseuri si reducand cerintele de forta de munca.  

 

 

Gazda prezentarii este Adam Kubiak, Director de vanzari industriale, unul dintre inginerii de frunte ai companiei Wood-Mizer, care asteapta cu nerabdare sa va impartaseasca cunostintele si experienta pe tema solutiilor de prelucrare industriala. 

 

Linia de prelucrare prezentata in timpul transmisiunii LIVE consta din:

- Fierastraul LT70 HEAVY-DUTY 

- Circularul multi-lama pentru scanduri EG300  

- Masa de sortare

- Transportor pe lant de lungime 2,7-m cu unitate de comanda 

- Rampa de incarcare a bustenilor

- Statie de control la distanta LT70 

 

 

In centrul liniei se afla fierastraul LT70 HEAVY-DUTY, o combinatie de doua fierastraie Wood-Mizer care si-au dovedit eficienta - capul de taiere lat LT70 si patul avansat de fierastrau industrial WM4000. Prin alaturarea acestor caracteristici particulare ale celor doua masini, Wood-Mizer a creat un fierastrau impresionant de eficient si rapid, pastrand in acelasi timp intretinerea la preturi reduse si usurinta de utilizare.

 

Fierastraul LT70 HEAVY-DUTY reprezinta o solutie pentru companiile de prelucrare a lemnului cu volum ridicat de lucru. Dispune de un cap masiv capabil de o taiere precisa a bustenilor cu latimea de 95 cm, asistat de un dispozitiv de setare automata a grosimii scandurii, bratul de ghidare a panzei reglabil electric, sistem automat de lubrifiere a panzei, un decojitor si un vizor cu laser. Operatorul controleaza masina de la o statie aflata la distanta, pozitionata in cel mai confortabil loc de langa fierastrau.  

 

Fierastraul HEAVY-DUTY are un pat mare si solid sustinut de un sistem de super-hidraulica pentru manipularea rapida si usoara a bustenilor mari. Patul detine o clema robusta centrala de busteni pe doua tije, o rola de absorbtie, o banda transportoare scurta, doua role de prindere pe cilindri dubli, un mecanism de intoarcere a busteanului cu lant bidirectional si trei suporturi verticale duble. Aceasta configuratie poate fi imbunatatita cu sectiuni de pat suplimentare, punte de incarcare a bustenilor, masa de sortare sau picioare ridicate ale patului pentru o mai buna integrare in sistemele de prelucrare existente.

 

La adresa https://www.woodmizer.ro/live puteti consulta programul transmisiunii, va puteti abona si seta o notificare pentru a fi invitat la transmisiune.