LT15START: cel mai mic si ieftin fierastrau marca Wood-Mizer a primit o noua denumire

Wood-Mizer intrerupe productia de fierastraie LT10, iar in schimb adauga fierastraul LT15START la modelele LT15.

 

 

LT15START este un fierastrau accesibil cu o structura robusta si caracteristici simple, ideale pentru prelucrarea directa a lemnului. LT15START poate debita busteni cu un diametru de pâna la 70 cm si cu o lungime de 5,4 m cu patul standard. Pentru a debita busteni mai lungi, se pot adauga extensii in vederea extinderii patului fierastraului la orice lungime necesara de debitare. 


Fierastraul dispune de alimentare prin impingere si de o manivela pentru repozitionarea pânzei in vederea urmatoarei debitari.


Pânzele cu taietura subtire solicita un consum minim de energie, astfel incât un motor electric de 5,5 kW ofera o putere suficienta pentru debitarea tuturor tipurilor de lemn. Modelul LT15START poate fi echipat si cu motor pe benzina de 14 CP.

 


Datorita asemanarilor dintre cele doua produse, modelul LT15START il va inlocui pe cel LT10 ca fiind cel mai mic si ieftin fierastrau marca Wood-Mizer, reprezentând o solutie excelenta pentru a incepe operatiunile de debitare a lemnului cu investitii minime, calitate dovedita si suport service garantat. Fierastraul LT10 nu va mai fi distribuit in Europa.

 


Modelul LT15START este disponibil acum pentru comanda. Pentru o oferta de pret, va rugam sa ne contactati.


Wood-Mizer RO S.R.L.
str. Fabricii nr. 6, Sura Mica, judetul Sibiu
+40 755 202 030 
office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro