Magazinul online Ostermann: Functii noi - servicii noi

Digitalizarea fluxurilor de lucru si continuitatea proceselor digitale asociata acesteia devin din ce in ce mai importante si in sectorul mestesugaresc. Cu ajutorul a doua functii noi simple din magazinul online, clientii Ostermann sunt acum si mai aproape de obiectivul lor.

 

In magazinul online Ostermann exista incepand de acum doua functii noi importante care optimizeaza procesul digital de efectuare a unei comenzii. Astfel clientii pot sa mentioneze acum in comanda lor un termen de expediere dorit personal. De asemenea, incepand de acum, exista posibilitatea de a accesa online si oferte personalizate, in mod rapid si simplu. Totusi cum se pot utiliza in mod profitabil noile servicii in viata de zi cu zi din atelier?

Termen de livrare dorit

Livrarea rapida si fiabila este unul dintre cele mai importante servicii de la Ostermann. In cadrul acestuia, articolele din stoc care se comanda pana la ora 16 se expediaza chiar in aceeasi zi. Pentru majoritatea clientilor, acest lucru este extrem de practic, deoarece astfel este asigurat faptul, ca materialul lipsa nu constituie un motiv pentru intarzieri nedorite ale proiectului. Totusi, se face de obicei o planificare pe termen mai lung. In cazul in care cineva nu doreste sa primeasca articolele a doua zi, ca de obicei, poate selecta incepand de acum un termen de livrare dorit pentru cosul de cumparaturi. In acest fel, pregatirea activitatii se poate finaliza in timp util, iar expedierea articolelor se poate coordona in mod individual cu procesul de productie. Apoi, expedierea se face exact atunci cand articolele sunt necesare efectiv.

 

Accesati ofertele online

Incepand de acum, clientii care au primit oferte personalizate de la Ostermann prin telefon sau prin e-mail, vad aceste oferte simultan si in punctul de meniu „Oferte” din magazinul online. Aici le pot comanda online cu doar doua clicuri, si anume, 24 de ore din 24, sapte zile pe saptamana. Acest lucru ofera clientului independenta fata de programul de lucru. Acest proces optimizat de efectuare a unei comenzi este intregit de posibilitatea de a preciza un termen de livrare dorit. Deoarece, chiar si pentru ofertele planificate personalizat, articolele se pot comanda cu un termen de livrare dorit.

 

Intotdeauna merita sa aruncati o privire: sfaturi pentru tamplari

Cum se pot prelucra mobil canturi pe santier fara utilizarea unei masini de cantuire? Ce adeziv cu topire la cald se alege si pentru ce masina sau pentru ce utilizare? Si ce trebuie sa se ia in considerare in cazul utilizarii de adeziv tip aracet? – Mestesugarii gasesc raspunsuri la aceste intrebari si la alte intrebari frecvente in numeroasele sfaturi pentru tamplari pe www.ostermann.eu. V-am starnit curiozitatea? Atunci, pe pagina de pornire, derulati complet in jos si faceti clic pe „Sfaturi pentru tamplari” …

 

www.ostermann.eu
Telefon: 0256 702 535