Masina de indreptat si rindeluit la grosime MP160 de la Wood-Mizer — o masina noua 2-in-1 pentru producatorii de mobilier si alte ateliere de tamplarie

Wood-Mizer a lansat masina de indreptat si rindeluit MP160, un echipament nou doi-in-unu pentru producerea scandurilor drepte si rectangulare, perfect dimensionate. Eficienta si compacta, masina MP160 transforma cheresteaua proaspat taiata in scanduri perfect finisate. 

 

 

Masina MP160 detine un cutit orizontal care lucreaza pentru doua mese din fonta – masa superioara pentru indreptare si masa inferioara pentru rindeluire la grosime. Prin urmare nu necesita modificari pentru a trece intre modurile de indreptare si rindeluire la grosime. Pur si simplu comutati intre cele doua functii usor, fara oprirea cutitului si extractorului de rumegus. Porniti prin utilizarea mesei de sus pentru indreptare – facand doua laturi adiacente perfect plane si la un unghi precis corespunzator pentru fiecare. Apoi utilizati masa de jos pentru finisarea ultimelor doua laturi paralele cu primele doua, rindeluind in grosime scandura la dimensiunile sale finale. 

 

 

O aparatoare protejeaza mainile operatorului in timpul lucrului. Suportul scandurii se inclina la 45 grade pentru prelucrarea scandurilor in unghi. Mesele de sus si jos pot fi reglate dupa nevoie, iar mesele de intrare si iesire a materialului raman intotdeauna paralele una cu cealalta. Masa de iesire poate fi reglata fin. Doua role de prindere trag scandura sub cutit. Sistemul de avans automat beneficiaza de un angrenaj industrial.

 

 

Caracteristicile de top ale masinii de indreptat/rindeluit la grosime MP160
• proces din 4 pasi pentru a produce material rectangular si drept. 
• Pentru producatorii de mobilier, ferestre, usi si multe altele.
• Utilizati masina de indreptat si rindeluit la grosime fara nicio setare suplimentara intre moduri.

 

 

“Masina de indreptat/rindeluit la grosime MP160 este tot ceea ce are nevoie un atelier,” afirma Robert Baginski, presedintele Wood-Mizer Industries. “Cu ajutorul acestei masini eficiente de indreptat/rindeluit la grosime, utilizata impreuna cu un fierastrau Wood-Mizer, clientii nostri pot produce singuri usor material lemnos finisat pentru mobila”. 

 

 

Reputatia Wood-Mizer de producator si furnizor global de fierastraie cu banda ingusta se extinde in prezent, prin oferirea unei game complete de echipamente care pot converti intr-un mod fara precedent bustenii in cherestea, iar la final in produse din lemn finisate.

 

 


Noua masina de indreptat/rindeluit la grosime MP160 de la Wood-Mizer
Priviti cum lucreaza aceasta masina – fara nicio modificare suplimentara intre procesul de indreptare si rindeluire la grosime.

 

Wood-Mizer RO S.R.L.
Fabricii nr. 6, Sura Mica 
557270 Jud. Sibiu 
Info utilaje: +40 755 20 20 30
Email: office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro