MAVIPROD - Motoare. Piese de Schimb. Service

• Stoc de motoare

• Stoc de piese de schimb: retea proprie de distributie + livrare in maxim 2 zile in orice zona a tarii

• Service: reparatii capitale motoare la sediul nostru din Reghin si echipe mobile care pot sa intervina in orice colt al tarii

• Asistenta tehnica in identificarea problemei

 

 

Cu peste 80 de ani de experienta in producerea motoarelor dieselor, compania englezeasca Perkins Engines Company Ltd este prezenta in Romania prin Maviprod - leader in topul distribuitorilor oficiali Perkins din Europa.

 

 

 

Datorita varietatii mari de configuratii disponibile, motoarele Perkins, cu puteri cuprinse intre 8 kw si 470 kw, se regasesc pe o gama larga de aplicatii, atat fixe, cat si mobile.

 

 

Motoarele aflate pe utilajele agricole

Motoarele pentru tractoare, combine de recoltat, stropitori, pompe, incarcatoare, motoare auxiliare sau alte utilaje au fost mereu prima optiune a marilor producatori.

 

 

 

Motoarele Perkins concepute pentru grupurile electrogene

Sunt fabricate sub forma unor pachete complete numite electro pack-uri si sunt pregatite pentru a fi integrate direct in generatoarele de curent.

 

 

 

Motoarele maritime de propulsie Perkins

Ofera cea mai mare plaja de puteri disponibile din acest sector, de la 64 de kw pana la 225 de kw.

 

 

 

Motoarele pe gaz Perkins

Sunt cunoscute in intreaga lume sub denumirea de seria 4000. Aceasta serie de motoare pe gaz ofera beneficii care le transforma in optiunea potrivita pentru aplicatia dorita. Mai presus de toate, datorita tehnologiilor folosite in componenta lor, acestea sunt durabile, fiabile si functionale.

 

 

 

 

Programul de Buy-Back

Inginerii nostri lucreaza impreuna cu clientii pentru a oferi suport in gasirea celei mai bune solutii cu privire la identificarea motoarelor potrivite pentru noile aplicatii si instalarea acestora sau inlocuirea motorelor vechi de pe utilaje cu altele noi. Programul de Buy-Back dedicat exclusiv tractoarelor forestiere - “Reinnoieste-ti motorul Perkins de pe TAF-ul tau 690PE” - pune la dispozitie o metoda simpla si rapida de inlocuire a motorului Perkins cu unul nou sau reconditionat, cu garantie, pe utilajul de care dispuneti.

 

 

 

Centrul national de reparatii motoare diesel

Dotat la standarde europene, centrul permite clientilor accesul la un pachet diversificat de servicii. Echipamentul de care dispune este unul modern si ne permite diagnisticarea si repararea oricarui motor diesel, indiferent de tip sau model. Hala de reparatii este dotata cu spatiu pentru spalatorie si dezasamblare motoare, spatiu pentru mecanica si reparatii si spatiu pentru asamblare si testare motoare.

 

 

 

Serviciul de asistenta tehnica 24h/24, 7 zile/7, 365 de zile pe an

Serviciul asigura acoperire nationala, dispunand de mai multe echipaje de interventie, dotate cu echipamente de diagnosticare si interventie specifice, gata sa vina in sprijinul clientilor. Inginerii si tehnicienii de service beneficiaza constant de cursuri si instruiri teoretice si practice puse la dispozitie in cadrul centrului nostru de training acreditat Perkins. Au tot suportul tehnic din partea echipei tehnice, acces la ultimele versiuni ale softurilor de diagnoza si la toate uneltele necesare reparatiilor.

 

 

 

Depozitul de piese de schimb

Detinem un stoc de peste 15.000 de repere, piese de schimb, accesorii si componente, cu livrare imediata. Ca parte din reteaua de distributie Perkins, oferim un nivel ridicat de disponibilitate si livrare rapida, ceea ce permite reducerea timpului de stationare a utilajelor, implicit a costurilor provocate de timpul pierdut.