NOUTATE LA USCATOARELE HILDEBRAND

HILDEBRAND HOLZTECHNIK GMBH este specializat in constructia usctoarelor  pentru rasinoase si foioase de mai bine de 70 de ani. Experienta  firmei asigura  clientilor sai  solutii individuale de camera de uscare, adaptate nevoilor lor si  dimensionate  in functie de cerintele in ceea ce priveste capacitatea si calitatea lemnului. Prioritatea firmei este furnizarea celui mai bine proiectat, instalat si intretinut produs de pe piata. Deasemenea reteaua de service a firmei este pregatit permanent  pentru a oferi suport complet post-vanzare, fie la locatie, fie prin acces de la distanta.

 

Cea mai recenta inovatie a firmei  este  technologia Hildebrand Weight Precision Technology (HWPT), care este capabila sa masoare umiditatea lemnului prin cantarirea unor stive intregi de cherestea si sa transmite valorile prin wireless. Spre deosebire de sistemul traditional de masurarea umiditatii lemnului, aceasta este o imbunatatire importanta, deoarece produce rezultate mai precise si poate fi integrat cu usurinta in rutina zilnica de lucru prin utilizarea dispozitivelor de cantarire cu aceleasi dimensiuni ca si traversele de asezare a pachetelor.

 

 

O alta dezvoltare recenta  a firmei este Uscatorul Continuu Hildebrand (HCK) cu o singura directie, care este solutia potrivita pentru firmele  care produc volume mari de cherestea.  In timpul dezvoltarii HCK, Brunner Hildebrand a pus un accent deosebit pe crearea conditiilor de uscare  potrivite pentru continutul de umiditate al cherestelei  pe toata lungimea uscatorului.  Integrate in carucioarele uscatorului, dispozitivele HWPT asigura controlul deplin al umiditatii lemnului.  Pentru a oferi cele mai bune rezultate de uscare, uscatoarele HCK sunt impartite in mai multe zone iar caracteristicile tehnice ale fiecarei zone de uscare este personalizat  in functie de starea de uscare si umiditatea lemnului care trece prin zona respective.

 

 

Un accent deosebit a fost pus si pe masurile de economisire a energiei  cum ar fi sistemul  patentat GreenKilns al companiei cu schimbatoare mari de caldura cu flux incrucisat si controlul  motoarelor de ventilatoare cu convertizor de  frecventa.

 

Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati dl. Szasz Alexandru, nr. telefon 0261 848873, e-mail alex@hildebrand.ro  sau  vizitati pagina de web a firmei  www.brunner-hildebrand.com