Obtineti o performanta superioara cu fierastraul Wood-Mizer LT70 WIDE – optional acum cu capul de taiere WIDE si panze WIDE!

Wood-Mizer introduce noi optionale, acestea constand din capul de taiere WIDE si panzele de 50 mm WIDE pe fierastraul hidraulic LT70 cu randament superior. 

 

 

Pentru procesatorii din industria lemnului care necesita o capacitate superioara, modelul LT70 este acum disponibil cu capul de taiere WIDE pentru a debita bustenii de mari dimensiuni, scanduri si prisme mai late. Capul de taiere WIDE mareste latimea maxima a taieturii la 86 cm.

 

În plus, modelul LT70 poate fi configurat acum cu volanta fara curea WIDE pentru a folosi panze WIDE de 50 mm. Volanta mai lata si panzele de 50 mm pot fi comandate pentru oricare dintre capetele de taiere normale sau WIDE.

 

 

Noile optionale ale fierastraului Wood-Mizer maresc astfel capacitatea de taiere pentru cei care necesita latimi suplimentare de taiere si performanta de debitare specifica panzelor cu banda lata.

 

Capacitatea de taiere a fierastraului LT70 WIDE:
• Diametru maxim bustean 105 cm
• Latime maxima taietura 86 cm
• Latime maxima prisma 78 cm
• Lungimea busteanului depinde de lungimea patului:
       o 4.8 m – pat S
       o 6.1 m – pat M
       o 8.4 m – pat L

 


“Wood-Mizer este întotdeauna dedicata sa ofere procesatorilor din industria lemnului cele mai bune produse si caracteristici disponibile pe piata,” declara Robert Baginski, Presedintele companiei Wood-Mizer Industries. “Noul fierastrau LT70 WIDE ofera clientilor o capacitate superioara pentru a debita cherestea mai lata, în paralel cu atingerea celor mai ridicate randamente care sunt de asteptat în urma folosirii fierastraielor cu banda lata mai scumpe.” 

 

 

 

Wood-Mizer RO S.R.L.
str. Fabricii nr. 6, Sura Mica, judetul Sibiu
+40 755 202 030 
office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro