Ostermann are pe stoc canturile adecvate

In luna februarie, concomitent cu inceputul vanzarilor noii colectii Egger, gasiti la Ostermann deja toate canturile adecvate. In plus le gasiti in orice latime dorita de pana la 100 mm si prin intermediul serviciului rapid de livrare verificat.

 

Ca intotdeauna, expertii Ostermann s-au ocupat in mod intens de placile din colectia Egger de produse decorative 24+: Aceasta ultima colectie se prezinta cu decoruri elegante si discrete cu aspect de lemn, cu culori uni mate si extrem de catifelate, precum si cu reproduceri clasice de materiale care captiveaza prin imprimeurile lor convingator de realiste. Un accent deosebit este pus pe sustenabilitatea in utilizare: toate decorurile se pot combina armonios unele cu altele si astfel indeplinesc pe termen lung cerintele care sunt mereu in schimbare. Exista desigur si numeroase placi lacuite PerfectSense cu decoruri cu aspect de lemn si cu decoruri uni. Incepand de acum, placile sunt disponibile in comert – gata pentru a fi transformate de catre un tamplar intr-un mobilier personalizat. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, Ostermann a inceput din timp sa pregateasca si sa aloce toate modelele noi de canturi de mobilier adecvate si, incepand de acum, prezinta canturile adecvate pentru toate culorile si decorurile. Canturile sunt disponibile din stoc in dimensiunile standard de 23, 33, 43 si 100 x 1 si/sau 2 mm. Acestea se livreaza incepand de la 1 metru. La cerere, se taie orice cant ABS cu latimea de 100 mm si in latimi personalizate. Companiile care lucreaza cu tehnologii pentru rosturi de imbinare zero, primesc canturile cu un strat functional TPU special pentru agregatele lor laser, Airtec sau Infratec. Pentru prelucrarea cu dispozitive cu aer cald, toate variantele de canturi exista si cu un strat de adeziv cu topire la cald. Cine doreste sa vizualizeze chiar acum canturile noi, le gaseste la termenul de cautare „#Highlights02” pe www.ostermann.eu

 

 

Decoruri elegante cu aspect de lemn

Colectiile Egger se caracterizeaza dintotdeauna printr-un numar mare de decoruri clasice cu aspect de lemn. Privind la tipurile de lemn, domina in continuare stejarul. Imaginile decorurilor sunt din nou mai calme. Numeroase decoruri in culori mai inchise contribuie la crearea unor spatii interioare relaxate si totusi opulente. In mod deosebit, sunt demne de mentionat suprafetele Feelwood. La acestea, aspectul autentic, de inalta calitate, se bazeaza pe senzatia tactila realista. Adecvate pentru acestea, se pot gasi la Ostermann canturi cu decoruri cu aspect de lemn cu imagini si imprimeuri de decor combinate in mod armonios.

 

Culori uni mate si catifelate

In cazul culorilor uni, este izbitoare diversitatea de culori neutre la moda, de la culoarea alb la bej si gri si pana la culoarea negru mat catifelat. Si culoarea de trend verde joaca un rol important in spectru. Aceasta este insotita de numeroase tonuri de albastru care, datorita coloristicii lor discrete, se pot combina bine cu majoritatea decorurilor cu aspect de lemn. Si culorile mai luminoase sunt mai degraba mate si creeaza accente, fara a fi deranjante. Canturile Ostermann sunt disponibile in aceeasi culoare ca cea a suprafetelor adecvate.

 

Reproduceri de materiale cu o senzatie tactila realista

In raport cu numarul de decoruri cu aspect de lemn si in culori uni, selectia de decoruri cu aspect de material textil, piatra si metal este comparativ mai clara. Materiale precum in, fier sau marmura se acopera totusi cu elemente de design atemporale, moderne. Decorurile cu aspect de piatra prezinta accente usor metalice. La fabricarea canturilor adecvate, in cadrul companiei Ostermann s-a acordat o importanta deosebita in special realizarii senzatiei tactile adecvate a suprafetei. Astfel, chiar si in reproducerile de materiale, placa si cantul par a fi dintr-o bucata.

 

Totul dintr-o singura sursa

La Ostermann, obtinerea comenzii dintr-o singura sursa constituie un avantaj. Aici, se pot comanda simultan toate materialele pentru un proiect: de la canturi pana la accesorii si elemente pentru amenajari si pana la articole necesare in tamplarie. Acest lucru economiseste timp pretios, care este apoi disponibil pentru consilierea clientilor si pentru fabricatie.

 

T  +40 256 702 535
E  vanzari.ro@ostermann.eu
I  www.ostermann.eu

 

Ostermann S.R.L.
DN69, KM 10 + 510; Parcul Industrial Artemis
307375 Sanandrei, jud. Timis; România

 

OSTERMANN S.R.L. este parte a Rudolf Ostermann GmbH, Germania.