Peste 10.000 de vizitatori au ajuns la ROMEXPO cu prilejul #TotulPentruCasaTa2024

In perioada 14 – 17 martie, ROMEXPO a organizat #TotulPentruCasaTa2024 - un concept dedicat sectorului home & deco - care a adus impreuna tematicile targurilor: Construct Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo si Expo Flowers & Garden.

 

Peste 10.000 de vizitatori, specialisti si public larg, au ajuns in Centrul Expozitional si s-au inspirat din cele mai spectaculoase proiecte de design.

 

La eveniment au participat 155 de companii, din 13 tari (Bulgaria, China, Grecia, India, Italia, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Spania, Turcia, Ucraina si Ungaria). Gradul de internationalizare a atins 27%, cu 112 firme romanesti si 43 din strainatate.

 

 

„A fost o ocazie deosebita pentru participanti sa descopere cele mai recente tendinte si inovatii in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare si exterioare. Ne-am bucurat sa fim martorii schimbului de idei si experiente intre profesionistii din aceste domenii si abia asteptam sa ne revedem la editia de anul viitor", transmite Oana Netbai – PR ROMEXPO.

 

 

#TotulPentruCasaTa2024 a fost un loc de intalnire pentru specialisti si pasionati de design, care au avut ocazia sa exploreze cele mai variate si inspirate proiecte din industria home & deco. De la materiale ecologice si tehnologii sustenabile, la mobilier de calitate si decoratiuni inedite, evenimentul a oferit o gama completa de solutii pentru transformarea si imbunatatirea locuintelor si spatiilor de lucru.

 

Mai mult decat atat, in cele 4 zile de eveniment, vizitatorii au beneficiat de reduceri de pana la 40% si de pachete promotionale la o gama larga de produse pentru design interior si exterior.

 

 

In plus, cei care aveau in plan redecorarea unei locuinte au primit si consiliere personalizata gratuita. Expertii din domeniu i-au ghidat in procesul de achizitie si le-au oferit sfaturi utile tinand cont de preferintele estetice, necesitati, buget si functionalitate.

 

www.construct-ambientexpo.ro

www.romtherm.ro

www.mobila-expo.ro

www.expoflowers.ro