Peste 480 de firme participa la INDAGRA 2019, iar 90% din suprafata expozitionala este ocupata

Mai este doar o luna pana la inceperea Targului international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei - INDAGRA 2019, iar expozantii isi pregatesc ofertele speciale pentru vizitatori.

 

 

480 de companii si-au asigurat deja un loc in cadrul celui mai important eveniment agricol din Romania, ocupand 90% din suprafata expozitionala.

 

Evenimentul are un grad de internationalizare de 34%, firme din 25 de tari anuntandu-si participarea la INDAGRA 2019 cu produse si echipamente de ultima generatie: Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Marea Britanie, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Lituania, Republica Moldova, Olanda, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Coreea de Sud, Spania, Turcia, Ucraina.

 

 

Targul INDAGRA 2019 se desfasoara sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei si este organizat de ROMEXPO, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

 

 

Manifestarea reprezinta cadrul profesionist de ofertare, negociere si contractare pentru cele mai mari companii din industrie si specialistii din domeniul agricol. Mai mult decat atat, la INDAGRA sunt expuse produse si echipamente moderne cu scopul de a creste performantele si profitul in cultura legumelor, fructelor si semintelor, cresterea animalelor, viticultura si vinificatie.

 

Mentionam ca anul acesta, in cadrul Targului international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei debuteaza Conferinta INDAGRA – Ferma de familie, creatoare de valoare adaugata in Romania.

 

 

Aceasta se desfasoara pe 1 noiembrie 2019, in intervalul orar 11:00 – 14:00, in Sala Titulescu din Pavilionul B3 al Centrului Expozitional ROMEXPO.

 

Prima editie a Conferintei INDAGRA are ca tema principala „Valoarea adaugata pentru IMM-urile din domeniul agricol” si este planificata in doua paneluri: Alocarile financiare atrase de IMM-uri agroalimentare si Tendinte si oportunitati de vanzare in industria agroalimentara.

 

La eveniment sunt asteptati antreprenori, fermieri, ingineri agricoli, producatori si importatori din domeniul agricol, studenti la facultati cu profil agricol si agroalimentar, precum si vizitatori interesati de achizitionarea de produse.

 

Conferinta se va incheia cu un „speed date” unde publicul este asteptat sa interactioneze direct cu specialistii invitati. Intalnirea dintre fermier si specialist va fi cronometrata de organizator, iar timpul alocat discutiei va fi de aproximativ 3 minute. La expirarea timpului, se va face schimb de locuri, pana ce se vor epuiza speakerii.

 

ACCESUL la conferinta este GRATUIT! Pentru inscrieri transmiteti un mesaj cu numele si adresa de e-mail la: ioana.jianu@romexpo.ro, pana pe data de 28 octombrie 2019.

 

Conferinta INDAGRA este organizata de ROMEXPO, in parteneriat cu TMT PR the Agribusiness & Food Communicators, agentie de marketing si comunicare dedicata sectorului agro-alimentar.

 

 

Programul de vizitare

30 octombrie – 2 noiembrie, intre orele 09:00 si 18:00;

3 noiembrie, intre orele 09:00 si 16:00.