POP FRANCE, Seini - Maramures

Istoric
Societatea POP FRANCE SRL este o companie privata situata Nord-Vestul Romaniei, in localitatea Seini din judetul Maramures. Orasul Seini este situata la 28 km fata de municipiul Baia Mare si la 36 km fata de municipiul  Satu Mare.


Principalul obiectiv de activitate este prelucrarea lemnului si comercializarea produselor rezultate atat pe plan national cat si pe plan global. Societatea a fost inființata in anul 1998, iar ca urmare a unei politici consecvente de investiții, Pop France s-a dezvoltat continuu.

 Dezvoltare
In prezent acoperim intreg procesul de producție, de la exploatarea si transportul lemnului pana la producerea si vanzarea doagelor, cherestelelor si frizelor din stejar, cherestelelor tivite, aburite si uscate de fag, cherestelelor de rasinoase si de multe alte specii.


Toate produsele noastre corespund celor mai exigente condiții de calitate.


Incepand cu anul 2020 am deschis un nou punct de lucru, constituind astfel peste 30 de locuri noi de munca. In noua locație fabricam cherestea de fag pentru clientii nostri.

 Sustenabilitate
Politica firmei este in concordanța cu mediul inconjurator si ca dovada a managementului exigent si responsabil, Pop France a obținut certificare FSC pentru produsele sale, certificare recunoscuta la nivel global.