Prezentarea panzei Wood-Mizer: DoubleHARD

Testate pe teren in aplicatii solicitante de debitare din intreaga lume, DoubleHARD reprezinta panzele varf de gama si cele mai reprezentative ale Wood-Mizer, in care operatorii de fierastraie au incredere de zeci de ani. Panzele DoubleHARD si-au castigat renumele deoarece Wood-Mizer foloseste un otel aliat de inalta calitate, iar procesul de inductie folosit caleste varful dintilor, rezultand o panza durabila si fiabila, care ofera o rezistenta si o durata de viata duble fata de panzele standard din carbon.

 

 

Exista un motiv pentru care DoubleHARD sunt unele dintre cele mai populare panze de fierastrau din industrie. Panzele DoubleHARD sunt rezistente, durabile si nu se vor ciobi sau uza prematur. Fiecare dinte este ceaprazuit cu precizie de echipamente controlate prin computer si ascutit in profil varf cu varf folosind tehnologia de ascutire CBN super abraziva, pentru a asigura performanta panzei la cel mai inalt nivel pentru orice aplicatie de debitare. Toate panzele Wood- Mizer sunt verificate din punct de vedere al calitatii si performantei de-a lungul a peste 100 de teste si inspectii, de la selectia materiilor prime pana la ascutirea finala.

 

 

In continuare va prezentam ce spun operatorii de fierastraie despre panzele DoubleHARD.

 

"La ferma noastra, debitam stejar cu aceste panze. Nu am avut niciodata probleme cu panzele DoubleHARD," afirma proprietarul Copford Farm, Alex Gingell din Anglia.


"Obisnuiam sa incerc diferite panze, dar in cele din urma am optat pentru DoubleHARD datorita duratei lor mai lungi de viata. Acestea ofera cel mai bun raport cost/volum per produs debitat. Utilizarea [panzelor DoubleHARD] a dat roade", afirma Oleksandr Gaydarzhi, proprietarul unei fabrici de cherestea din Ucraina.

 

 

„Panza DoubleHARD este o panza foarte buna si convenabila. Este perfecta pentru debitarea atat a lemnului de esenta tare, cat si a celui de esenta moale”, afirma Mohd Nazmi, un profesor si tamplar din Malaezia, care si-a deschis propriul magazin de mobila.

 

Cu peste 100.000 de fierastraie care opereaza in peste 100 de tari, compania Wood-Mizer este dedicata fabricarii de profiluri de panze care pot debita orice esenta de lemn din orice parte a lumii. Wood-Mizer ofera panze DoubleHARD intr-o gama larga de latimi, grosimi si profiluri potrivite pentru nevoile comune si speciale de debitare. Selectia disponibila de panze DoubleHARD ofera o flexibilitate de debitare de neegalat pe toate planurile, indiferent daca trebuie debitati busteni inghetati, rasinoase, foioase, nodurosi sau in situatii in care grosimea taieturii reprezinta o cerinta critica.

 

 

- Cel mai redus unghi al profilului dintilor pentru debitarea bustenilor inghetati, esentelor dure dense si esentelor moi noduroase.

 

- Profil solid, complet, cu o capacitate buna de degajare a materialului pentru golul dintre dintii panzei si o putere de antrenare mai mare (25 CP (18 kW) sau mai mult) la debitarea lemnului de esenta tare.

 

Turbo 7Disponibil doar de la Wood-Mizer, acest profil de inalta performanta, cu un unghi agresiv al profilului dintilor de 39°, este conceput special pentru esente dure extreme si exotice atunci cand debitati cu echipamente cu putere superioara (25 CP sau mai mult).

 

Turbo 747 – Disponibil doar de la Wood-Mizer, acest profil este compatibil cu toate nivelurile de putere si dispune de un profil in adancime al dintilor pentru indepartarea sporita a rumegusului, unghi extrem de 47° pentru viteze mai mari de taiere si puncte de penetrare ascutite pentru o precizie sporita a prelucrarii.

 

 

- Panza ideala pentru o putere mai mica (24 CP (18 kW) sau mai putin) pentru debitarea lemnului inghetat, a lemnului de esenta tare si a bustenilor cu diametru mic.

 

10° - Panza universala foarte populara pentru toate nivelurile de putere pentru debitarea esentelor tari mixte, cum ar fi stejarul rosu, ciresul, nucul, artarul moale si plopul.

 

 

Vortex™ - Disponibil doar de la Wood-Mizer, acest profil unic de panza are o capacitate mai mare de a indeparta rumegusul din scandura debitata.

 

Vizitati https://woodmizer.ro/e-store pentru mai multe informatii.