ROMEXPO te invita la BIFE – SIM 2021 – Editie speciala cu vanzare!

Evenimentul reuneste companii din industria de mobilier, echipamente si accesorii

 

 

In perioada 23 – 26 septembrie, ROMEXPO in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie din Romania si cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania, organizeaza BIFE – SIM 2021 – editie speciala cu vanzare.

 

Evenimentul se desfasoara in pavilionul B2 si pe spatiul exterior al Centrului Expozitional ROMEXPO, prezentand noutatile anului 2021 din domeniul mobilei si decoratiunilor interioare.

 

„Editia din 2021 a BIFE SIM se desfasoara sub semnul revenirii la normalitate. Organizam evenimentul in Centrul Expozitional ROMEXPO si pe platformele exterioare, respectand legislatia si recomandarile autoritatilor. Stim ca a fost o perioada dificila pentru toata lumea si ca industria mobilei a avut de suferit, insa doar impreuna putem sa readucem publicului bucuria de a participa la evenimente in format fizic si de a avea contact cu firme de prestigiu din sector. Fiind convinsi ca promovarea produselor si serviciilor intr-un cadru profesionist a ramas o prioritate pentru companiile care faceau o traditie din participarea la BIFE SIM, lansam invitatia de a ni se alatura si în aceasta toamna la cel mai important eveniment dedicat industriei de mobila din România si strainatate”, transmite Mihai Costris, Director Executiv ROMEXPO.

 

Conceptul BIFE – SIM 2021 are in vedere prezentarea elementelor de design cu stilurile, culorile si materiale anului, dar si aplicatii si echipamente smart care asigura confortul unei locuinte. 

 

In plus, la #BIFESIM2021 publicul are posibilitatea sa achizitioneze piese de mobilier si accesorii decorative la preturi speciale, editia de anul acesta fiind una cu vanzare.

 

In aceeasi perioada cu BIFE – SIM  se desfasoara si COSMETICS BEAUTY HAIR 2021 - Expozitie internatională de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporaIa si coafura.

 

Program de vizitare
23 – 26 septembrie 2021: intre 10:00 – 18:00


INTRAREA ESTE LIBERA


Accesul in Centrul Expozitional ROMEXPO se va face in baza unor proceduri de triere epidemiologica, respectand legislatia in vigoare.