Solutii Eco Inovatoare in sistemele de indepartare a prafului

Cele mai importante caracteristici ale solutiilor Eco Inovatoare in sistemele de indepartare a prafului:

• Reducerea consumului de energie cu min. 20 %;            

• Cresterea eficientei - ventilatoare > 86%,

• Reducerea zgomotului <72dB,

• Previne poluarea mediului

• Imbunatatesc calitatea aerului prin limitarea prafului rezidual < 0,1 mg/mc.

 

 

Fara deseuri, incepand cu transportul lor dupa prelucrare (de exemplu prin brichetare, peletizare) sau daca deseurile sunt sigure – utilizare.

 

Desprafuirea corespunzatoare a masinilor de tamplarie si centrelor de prelucrare asigura astazi conditia de baza pentru economii si reducerea costurilor cu functionarea masinilor care ocupa prelucrarea lemnului. Sistemele de indepartare a prafului datorita filtrelor de stocare, pot fi amplasate intr-un spatiu mic si sa aiba suprafete mari de filtrare. Aceste filtre sunt echipate cu o camera mare de depozitare intermediara pentru rumegus, aschii si praf. Avantajul este ca tava cu talas si rumegus poate fi golita in timpul functionarii de un ventilator de transport.

 

 

Consumul poate fi redus prin pornirea automata a ventilatorului de transport si astfel scad costurile cu energia. Trebuie tinut cont ca rumegusul recuperat efectiv sau praful din aer poate fi o sursa de venit pentru companie – pot sa fie revândute, de exemplu, fabricilor care produc panouri pe baza de lemn sau utilizate ca biomasa pentru productia energie pentru fabrici.

 

Nestro Lufttechnik GmbH este alaturi de Dvs. pentru a gasi solutia care vi se potriveste!

 

Gheorghe Stoica
Nestro Lufttechnik GmbH
Tel: +40757850176
E-mail: g.stoica@nestro.de
www.nestro.com