SOLUTII HIFI FILTER® PENTRU INDUSTRIA LEMNULUI

In industria lemnului, fiecare veriga din lantul de productie conteaza. De la exploatarea forestiera pana la prelucrarea in produse finite, calitatea echipamentelor este esentiala. La HIFI FILTER®, intelegem provocarile cu care se confrunta profesionistii, motiv pentru care oferim solutii de filtrare dedicate utilajelor forestiere si industriale.

 

 

SOLUTII EFICIENTE DE FILTRARE PENTRU UTILAJELE DUMNEAVOASTRA FORESTIERE

 

 

Exploatarea forestiera este o etapa solicitanta. Echipamentele forestiere sunt supuse unor conditii dure, de la manipularea incarcaturilor grele pana la expunerea la contaminanti abrazivi. Aici intervin sistemele de filtrare de la HIFI FILTER. Filtrele noastre pentru utilaje forestiere asigura o filtrare optima, imbunatatind durata de viata a utilajelor si reducand timpii de nefunctionare costisitori.

 

Indiferent daca folositi exploatari forestiere, forwarders, skidders sau feller-bunchers, HIFI FILTER ofera o gama completa de filtre de aer, filtre de combustibil, filtre de ulei si filtre hidraulice pentru a se potrivi fiecarui echipament. Filtrarea pentru drujbe si alte echipamente mici este, de asemenea, disponibila in catalogul nostru.

 

 

HIFI FILTER® PENTRU A VA PROTEJA MASINILE SI OPERATORII INDUSTRIALI

 

 

Industria lemnului genereaza constrangeri specifice legate de praf, rumegus si aschii. Aceste particule pot reprezenta un pericol pentru operatori si pot interfera cu buna functionare a utilajelor. HIFI FILTER ofera solutii de filtrare si separare special concepute pentru a face fata acestor provocari.

 

Pentru toate tipurile de utilaje, de la taietori si decojitori la macarale, porti, tocatoare si compresoare, oferim filtre hidraulice, filtre pentru lichide, filtre pentru aer comprimat si multe altele. Pentru a va pastra atelierele curate, profitati de intreaga gama HIFI FILTER de piese de schimb pentru colectoarele de praf si sistemele de ventilatie.

 

In industria specializata a celulozei si hartiei, unde fiabilitatea masinilor este cruciala, solutiile noastre de filtrare acopera totul, de la sisteme hidraulice si lichide pana la masini-unelte, aer comprimat, ventilatie, incalzire si aer conditionat.

 

UN SINGUR PARTENER PENTRU FILTRAREA DUMNEAVOASTRA

 

 

Cu HIFI FILTER, profitati de un singur furnizor pentru toate nevoile dumneavoastra de filtrare.

Cu peste 70.000 de referinte si o suprafata de depozitare de 40.000 m², garantam disponibilitatea rapida a produselor pentru a va reduce la minimum timpii morti. Indiferent de numarul de piesa pe care il alegeti, fiecare produs este selectat cu atentie pentru calitatea sa de fabricatie.

 

Consilierii nostri va stau la dispozitie pentru a va ajuta sa alegeti filtrele potrivite pentru echipamentele forestiere, utilajele industriale, captatoarele de praf si alte aplicatii. Mai mult, datorita instrumentelor noastre si a unei baze de date actualizate cu peste 450.000 de potriviri si 100.000 de aplicatii, solutiile noastre personalizate vor raspunde nevoilor dumneavoastra specifice.

 

Transformati abordarea dvs. in ceea ce priveste filtrarea in industria lemnului, contactandu-ne astazi!

 

HIFI FILTER ROM
Str. Avram lancu Nr. 17C
075100 OTOPENI, jud. Ilfov – Romania
+40 21 313 61 33
office@hifi-filter.ro
www.hifi-filter.com