Solutii pentru paletizare, vopsire, lacuire si prelucrare

Odata cu amploarea luata de industria de prelucrare a lemnului, companiile care activeaza in domeniul automatizarilor au facut eforturi pentru a actualiza ofertele si sistemele de lucru. Scopul final este de a reduce costurile de productie, odata cu cresterea productivitatii. Din fericire pentru acest domeniu de activitate, utilizarea solutiilor automatizate are si avantajul reducerii rebuturilor.

 

Robot Industries s-a adaptat rapid la cerintele pietei. Desi initial, compania a avut succes cu alte tipuri de roboti industriali, solutiile robotice destinate prelucrarii lemnului sunt printre prioritatile firmei.

 

 

In prezent, compania realizeaza solutii pentru paletizare, vopsire, lacuire si prelucrare. Robotii livrati sunt testati intensiv pe materialul clientului. Dupa ce solutia este definitivata, aceasta este instalata in mediul de lucru final.

 

Robot Industries acopera foarte bine o nisa uneori ignorata, in industria lemnului: cea a fabricilor mici si mijlocii, care nu au nevoie de un numar mare de roboti si nu au resurse financiare vaste pentru achizitionarea acestora. De multe ori, acesti producatori executa repere variate si cauta solutii flexibile, care sa acopere o gama mai larga de operatiuni.

 

Robotii industriali si colaborativi furnizati de Robot Industries pot executa operatiuni foarte diverse, de la manipulare la paletizare si prelucrare. Compania a creat solutii personalizate pentru diverse repere, de exemplu fasonatul si slefuirea usilor si a diferitelor elemente, vopsirea si lacuirea pieselor de mobilier (usi, mese, ferestre) si operatiuni de precizie, specifice: gaurire pentru balamale, nituire, aplicarea elementelor decorative.

 

In prezent, Robot Industries cauta sa diversifice portofoliul de roboti si solutii pentru automatizare. De asemenea, diversifica in continuu tipurile de activitati pe care robotii le pot efectua.

 

In conditiile actuale din Romania si din Europa, automatizarea proceselor de productie este solutia multor probleme ridicate de liniile de productie. Intreprinzatorii au realizat faptul ca, pentru a deveni competitivi pe propria piata si pentru a putea iesi pe pietele internationale, este nevoie de un control strict al calitatii si al costurilor. Robotii sunt solutia cea mai potrivita, iar Robot Industries este capabila sa faca fata oricarei provocari.

 

Tel.: 0722.277.570
Email: sales@robotindustries.ro
www.robotindustries.ro