StartCUT — o gama noua de panze panglica Wood-Mizer

Wood-Mizer ofera o gama noua de panze panglica fabricate din otel carbon, care combina preturile reduce cu performanta mid-range. Astfel, StartCUT devine cea mai convenabila panza din gama oferita de companie.  

 

Panzele StartCUT reprezinta noutatea din gama de panze panglica oferita de Wood-Mizer, care include de-asemenea gama populara SilverTIP, gama cea mai bine vanduta DoubleHARD, gama de inalta calitate MaxFLEX si panzele panglica specializate BiMETAL, RazorTIP si Vortex. 

 

Panzele StartCUT sunt fabricate din otel carbon, cu o atentie speciala acordata calitatii si respectarii unui standard ridicat in ceea ce priveste parametrii tehnici. Aceste panze de fierastrau si retaiere sunt vandute cu dintii caliti prin inductie, ceaprazuiti si ascutiti. Gama StartCUT devine astfel in prezent una dintre cele mai economice panze de pe piata, putand fi achizitionate la preturi competitive si asigurand rezultate de taiere calitativa. 

 

"Exista un grup vast de clienti a caror optiune este influentata de costurile panzei. StartCUT este cea mai buna panza in acest caz. Panzele StartCUT a fost testate in multe tari si s-au dovedit a indeplini asteptarile clientilor", afirma Krzysztof Kropidlowski, director de vanzari al Wood-Mizer Industries, Polonia. 

 

Noul logo al panzelor StartCUT:

 

 

Panzele StartCUT sunt disponibile pentru comanda in Europa. Contactati biroul local al Wood-Mizer pentru a obtine o oferta.