Tractoarele romanesti la Agritechnica

IRUM, producatorul roman de tractoare agricole si utilaje forestiere va fi prezent in perioada 12-18 noiembrie la targul Agritechnica din Hanovra, in standul Romaniei!

 

 

Agritechnica este una dintre cele mai mari expozitii agricole din lume, iar participarea producatorului roman de tractoare agricole si utilaje forestiere IRUM este o oportunitare excelenta de a-si prezenta produsele. Mai mult decat atat, IRUM participa la aceasta expozitie in standul Romaniei, un mod inedit de a ne promova tara si producatorii romani.

 

La aceasta editie, IRUM va prezenta miilor de vizitatori tractorul romanesc TAGRO cu echipare standard, dar si o varianta actualizata a acestui model, avand o echipare de top, prin noul sistem telematic de asistenta de la distanta, plus  un sistem GPS de autoghidare, tehnologii dezvoltate si integrate in echiparea tractorului agricol TAGRO 102, prin care producatorul roman dovedeste inca o data  implicarea sa in dezvoltarea unor produse actuale, raportate la nevoile si cerintele din piata.

 

 

IRUM nu se opreste aici cu noutatile, deoarece anul acesta in standul Romaniei va fi expus si utilajul forestier TAF 690 S5. Decizia de a prezenta si un produs dedicat industriei forestiere in cadrul acestui targ este datorata interesului crescut identificat pe parcursul experientelor de acest gen din trecut, acest model de TAF fiind de asemenea potrivit pentru tipologia zonelor de exploatare din alte tari, atat din punct de vedere al puterii si fiabilitatii, cat si prin faptul ca respecta cele mai inalte standarde impuse privind nivelul de poluare, fiind echipat cu un motor Perkins Stagiul V.

 

 

IRUM asteapta in standul Romaniei toti pasionatii din industriile de profil, din 12 pana in 18 noiembrie, zilic in intervalul orar 9:00 – 18:00, in hala 7, standul A10!