Util SPC, cel mai performant dealer Crown din zona economica EMEA

Compania giurgiuveana Util SPC a fost desemnata cel mai bun dealer CROWN din 2021 pentru pietele EMEA emergente si pe 8 august a avut loc la Giurgiu decernarea oficiala a premiului Summit Award. Este a treia oara cand dealerul din Romania primeste acest premiu din partea companiei americane, care este in acest moment unul dintre cei mai puternici furnizori de tehnica si echipamente de intralogistica la nivel mondial.

 

 

Inmanarea distinctiei Summit Award a avut loc la Giurgiu in cadrul unui eveniment la care a participat Christian Gruermann, Senior Regional Dealer Manager al Crown GMBH – sucursala germana a gigantului american. Oficialul Crown a explicat in cadrul evenimentului ce reprezinta acest premiu pentru cultura organizatiei:

 

„In fiecare an calendaristic Crown masoara o serie de indicatori cheie raportati de fiecare distribuitor, cum ar fi cresterea vanzarilor, cota de piata, performanta after sales, vanzarile de piese de schimb, si la final se calculeaza un scor in baza caruia se acorda Summit Award, care ofera o recunoastere celui mai performant distribuitori din zona sa de piata.”

 

Cele mai vandute echipamente Crown pe piata din Romania sunt order-pickerele versatile Crown WAV, prezente in toate marile retele de retail, si transpaletii electrici cu catarg, care se bucura de mare interes din partea clientilor, remarcandu-se prin robustete si usurinta in mentenanta si utilizare. De asemenea, Crown detine in acest moment in Romania o cota de piata importanta si pentru utilajele cu Li-Ion dedicate depozitelor frigorifice. In plus, in ultimul an clientii au devenit tot mai interesati de solutiile avansate de intralogistica, precum reach-truck-urile sau stivuitoarele VNA („Very Narrow Aisle”, sau „de culoar ingust”).

 

Crown produce o mare varietate de echipamente pentru intralogistica in 19 fabrici din intreaga lume. Echipamentele Crown se caracterizeaza prin faptul ca minim 80% din componentele lor sunt fabricate intern, nu in China sau alte manufacturi asiatice. Vanzarile si service-ul sunt gestionate de reteaua companiei prin filiale sau dealeri independenti localizati in toata lumea.

 

 

La randul sau, Util SPC este un furnizor de tehnica si echipamente de intralogistica din Romania, infiintat in anul 2001. Util SPC a devenit dealer Crown la inceputul deceniului 2010-2020 si de atunci a castigat de trei ori Summit Award la categoria sa. In acest moment Util SPC este cotat in top 5 dealeri de stivuitoare si alte echipamente de intralogistica din Romania. Compania a inregistrat in 2021 o cifra de afaceri de peste 75 milioane RON, in crestere cu peste 20% fata de 2020, si-a crescut echipa pana la 76 de angajati si a deschis noi puncte de lucru in tara. Util SPC este distribuitor oficial pe piata din Romania pentru trei dintre cei mai mari furnizori mondiali de stivuitoare: Crown, care se remarca prin utilaje si echipamente de inalta tehnologie, Hyundai MH (Coreea), al caror atu principal sunt stivuitoarele de tonaj mediu si mare care pot fi folosite intensiv si cu incredere intr-o multime de aplicatii, si Hangcha, cel mai mare producator chinez din domeniu, care ofera echipamente ieftine, de buget, ideale pentru firmele cu necesitati reduse, dar constante, de manipulare a marfurilor.

 

www.utilspc.ro