Utilaje noi de la Wood-Mizer la LIGNA 2019

La expozitia LIGNA 2019 Wood-Mizer a prezentat o gama variata de masini noi capabile sa converteasca bustenii in scanduri, iar apoi in produse complet finisate

 

 

La expozitia LIGNA 2019, Wood-Mizer si-a intarit reputatia de producator de top de echipamente atat pentru atelierele mici, cat si pentru procesatorii industriali de lemn. Echipamentele Wood-Mizer ofera fiecarei companii oportunitatea de a obtine profit in conditii dificile si competitive de piata, de a gasi nise noi de piata, in paralel cu economisirea pretioasa a resurselor de lemn si energiei.

 

 

Utilaje noi la LIGNA 2019! Masinile de rindeluit / profilat Wood-Mizer

In cadrul expozitiei LIGNA a fost prezentata pentru prima data o gama variata de masini de rindeluit / profilat Wood-Mizer. Masinile au fost dedicate atelierelor mici si mijlocii si permit detinatorilor sa faca un pas in fata, prin adaugarea unei operatii de profilare in cadrul procesului de conversie a scandurilor in articole din lemn finite.

 

Gama Wood-Mizer de masini de rindeluit / profilat prezentata la LIGNA a inclus masina de indreptat si rindeluit la grosime MP160 care indreapta si rindeluieste in acelasi timp scandurile; Masina de rindeluit/profilat MP200 capabila sa indrepte si profileze lemnul pe doua laturi dintr-o singura trecere; Masinile de rindeluit/profilat pe patru laturi extrem de fiabile MP260 si MP360, masina de profilat multifunctionala cu ax deplasabil pe verticala MF130, cu interval de inclinare de pana la 270 grade si circularul de precizie MS300 cu o capacitate mare de debitare si unghi de inclinare a panzei la 45 grade.

 

Nou la Ligna 2019! Fierastraiele LX50 si LT15WIDE pentru incepatori

Alaturi de bine-cunoscutele fierastraie profesionale LT70, LT40 si LT15START, Wood-Mizer a prezentat fierastraul LX50 de nivel incepator si modelul LT15WIDE cu capacitate de procesare busteni cu diametru de 90cm pentru procesatorii care doresc sa inceapa activitatea cu o investitie minima in echipamente.

 

 

Nou la LIGNA 2019! Modelele de circulare de tivit cherestea EA3000 si EG800 multi-lama

In urma cu mai multi ani, compania Wood-Mizer a prezentat noua linie TITAN de echipamente de procesare industriala. In cadrul expozitiei LIGNA din acest an, linia TITAN a fost prezenta prin trei modele: fierastraul cu banda lata WB2000, caracterizat prin constructia extrem de rezistenta la conditii grele de lucru, cerinte reduse de intretinere si operare eficienta; circularul de tivit cherestea EA3000, ai carui senzori ii permit scanarea scandurilor si obtinerea unei cantitati maxime de cherestea de latimi diferite; precum si circularul multi-lama de mare capacitate EG800, o masina robusta care rectifica marginile scandurilor de pana la 100mm grosime la viteze mari.

 

Vizitatorilor LIGNA le-a fost de-asemenea prezentata gama Wood-Mizer de panze de fierastrau si cutite, care a inclus panzele pentru fierastraiele multi-lama, de spintecat, retezat si panze circulare, cutite de rindeluit si profilat, precum si panzele panglica cu banda ingusta si banda lata. Cu peste 2000 de articole in stoc, aceasta gama in continua extindere acopera orice aplicatie si cerinta specifica din partea clientilor lagata de dimensiuni si profiluri de panza.

 

Expozitia LIGNA 2019 a marcat parcursul strategic al companiei Wood-Mizer de a produce echipamente fiabile si de inalta calitate care convertesc bustenii in scanduri si apoi in produse finite.