Wood-Mizer adauga optiunea WIDE la popularul fierastrau mobil LT15CLASSIC

Gama populara, fiabila si compacta de fierastraie LT15 se extinde odata cu lansarea modelului LT15CLASSIC WIDE Mobile, care combina caracteristicile fierastraului LT15 mobil cu un cap de taiere mai lat. „Modelul reprezinta o optiune atractiva pentru companiile si operatorii care trebuie sa debiteze busteni mari in atelierele lor de prelucrare a lemnului. Fierastraul LT15CLASSIC WIDE Mobile a fost construit pe baza unor proiecte tehnice dovedite si fiabile de la modelele consacrate LT15, care au castigat recunoasterea mondiala in randul utilizatorilor”, afirma Hubert Powietrzyński, Director de vanzari in cadrul companiei Wood-Mizer.  

 

 

LT15CLASSIC WIDE Mobile dispune de un sasiu portabil pentru transport in orice locatie, permitandu-va sa incepeti imediat prelucrarea lemnului. Pentru a incepe lucrul cu fierastraul, utilizatorul trebuie doar sa indeparteze aripile, sa deblocheze protectia care fixeaza capul de fierastrau in timpul transportului si sa echilibreze patul fierastraului la sol.

 

 

Designul sasiului se bazeaza pe patul de tip S3, format din 3 segmente, fiecare cu lungimea de 1,95 m. Patul fierastraului este echipat cu sase suporturi laterale standard si trei cleme manuale pentru fixarea busteanului. Configuratia standard a patului fierastraului mobil LT15CLASSIC WIDE va permite sa debitati busteni de pana la maxim 5,2 m lungime. Pentru o incarcare mai eficienta a bustenilor, fierastraul poate fi echipat cu un set de rampe de incarcare cu troliu manual. O pana standard pentru busteni permite echilibrarea si pozitionarea eficienta a oricarui bustean conic.  

 

 

O alta caracteristica esentiala a fierastraului LT15CLASSIC WIDE Mobile o reprezinta capul de taiere mai lat care permite debitarea bustenilor cu un diametru maxim de 90 cm, facand astfel din acest model fierastraul cu cea mai mare capacitate de debitare din intreaga gama LT15. Distanta dintre rolele panzei a crescut la 88 cm, permitand debitarea prismelor cu o latime maxima de 82 cm si grosimea scandurii de 27 cm. Un cap de taiere reproiectat pentru a debita busteni mai mari necesita panze de fierastrau lungi de 4470 mm, angrenate de volante standard de 483 mm.  

 

 

O prelucrare a lemnului inteligenta si rapida este posibila cu unitatile de alimentare eficiente si compacte – motorul electric de 11 kW sau motorul pe benzina de 25 CP.

 

 

Fierastraul mobil LT15CLASSIC WIDE este acum disponibil pe cateva piete si este oferit cu o garantie de 2 ani din partea Wood-Mizer. Contactati reprezentantul local Wood-Mizer pentru mai multe informatii si comenzi.

 

Wood-Mizer RO S.R.L.

Fabriciu No 6, Sura Mica

557270 Jud. Sibiu

Info utilaje: +40 755 20 20 30

Email: office@woodmizer.ro

www.woodmizer.ro