Wood-Mizer cumpara producatorul suedez de masini de profilat pe 4 laturi, masini de rindeluit si alte echipamente pentru prelucrarea lemnului

Masinile de prelucrarea lemnului produse de compania MOReTENs AB sunt acum disponibile prin reteaua globala de distributie Wood-Mizer.

Wood-Mizer a cumparat compania suedeza MOReTENs AB, plasând o gama completa de masini de profilat populare pe 4 laturi, masini de rindeluit, fierastraie circulare, masini de frezat, masini de rindeluit la grosime si routere CNC in gama de produse Wood-Mizer disponibile la nivel global.

 

 

 

Infiintata in anul 1980, compania MOReTENs proiecteaza si produce o gama larga de masini de prelucrarea lemnului, care include modele de masini de profilat/rindeluit pe patru laturi, masini de frezat si un ferastrau circular de atelier. De-asemenea, MOReTENs furnizeaza echipamente de inalta tehnologie, controlate prin routere CNC si masini pentru constructia de case din busteni.

 

"De-a lungul istoriei noastre, Wood-Mizer s-a angajat sa furnizeze echipamente de cea mai buna calitate pentru procesarea bustenilor in produse finite", a declarat presedintele si directorul general al companiei Wood-Mizer, dl. Richard Vivers. "Masinile de profilat si rindeluit accesibile si fiabile de la MOReTENs si-au demonstrat rentabilitatea la nivel mondial in ultimele decenii, iar acum acestea vor fi sustinute de serviciile de inalta calitate si de reteaua de suport clienti proprie Wood-Mizer".

 

 

Fondatorul si proprietarul companiei MOReTENs, dl. Bo Mårtensson s-a alaturat Wood-Mizer in calitate de director general al fabricii din Ostersund, Suedia. Fabrica din Suedia marcheaza cea de-a cincea unitate de productie Wood-Mizer din intreaga lume, incluzând cele trei din SUA si una din Polonia.

 

"In urma cu multi ani, atunci când am infiintat compania MOReTENs si am inceput sa construiesc masini pentru prelucrarea lemnului, eram un tânar inginer cu experienta in dulgherie", povesteste dl. Bo Mårtensson. "Iar acum, dupa multi ani de munca, sunt mândru sa vad produsele mele in atelierele de lucru din intreaga lume, si suntem foarte incântati sa aderam la echipa Wood-Mizer, cu ajutorul careia produsele noastre existente vor fi disponibile pentru o baza de clienti chiar mai larga si va accelera de asemenea capacitatea noastra de a concepe noi produse pentru a satisface nevoile cele mai diverse ale clientilor nostri."

 

 

Incepând cu luna martie 2018, Wood-Mizer va oferi noua gama de masini de profilat / masini de rindeluit prin reteaua proprie de distributie. Aceasta recenta achizitie a companiei MOReTENs consolideaza pozitia Wood-Mizer de producator mondial si furnizor de fierastraie panglica, oferind acum o gama completa de echipamente care pot transforma fara precedent busteni in cherestea uscata, iar apoi in produse finite din lemn - toate sustinute de experienta Wood-Mizer si angajamentul companiei de a asigura un excelent serviciu de suport clienti.

 

Wood-Mizer RO S.R.L.
str. Fabricii nr. 6, Sura Mica, judetul Sibiu
Info utilaje - 0745707323
Email: office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro