Wood-Mizer isi extinde gama de produse odata cu introducerea masinilor CNC

Wood-Mizer a dezvoltat o gama avansata de masini CNC (cu comanda numerica) pentru a oferi performanta maxima, precizie si prelucrare complet automata a lemnului, plasticului, materialelor compozite si aliajelor usoare.

 

 

Gama de masini CNC de la Wood-Mizer CNC include:

 

• CNC5003, centrul de prelucrare cu 3 si 4 axe, masa cu vacuum

• CNC5005, centrul de prelucrare cu 5 axe, masa cu vacuum

• CNC6003, centrul de prelucrare mare si rezistent cu 3 si 4 axe, masa cu vacuum

• CNC6005, centrul de prelucrare mare si rezistent cu 5 axe, masa cu vacuum

• CNC7000, centru de prelucrare grinzi si busteni, 8 axe cu manipulare automata a materialului

• CNC8000, centru de prelucrare rezistent de grinzi si busteni, 6 axe cu manipulare automata a materialului

 

Masinile CNC Wood-Mizer sunt proiectate ca centre de prelucrare extrem de flexibile care pot fi echipate cu accesorii si functionalitati optionale, inclusiv o gama de agregate CNC, compatibilitate cu software CAM, un cap de taiere oscilant, ventuze si placi de vacuum suplimentare, porti de protectie/ perdele optice in jurul masinii, lasere pentru o pozitionare mai buna a materialului si multe altele.

 

Centrele de prelucrare sunt fabricate din componente de cea mai inalta calitate, combinate cu controlere numerice de top in industrie.

 

Masina CNC5003 este primul produs din gama, conceput pentru prelucrarea automata a lemnului, plasticului, materialelor compozite si aliajelor usoare in ateliere de arta si mestesuguri, precum si in companii de dimensiuni medii si mari care produc componente sofisticate pentru constructia de bucatarii, mobila, case si multe altele.

 

 

CNC5003 se bazeaza pe un design de consola cu o unitate dubla de antrenare pentru stabilitate si precizie, un schimbator de scule automat tip carusel cu 12 pozitii, montat pe consola pentru schimbarea rapida a sculelor si o masa cu vid cu mai multe zone pentru o pozitionare sigura si flexibila a materialului. Centrul de prelucrare detine un electro-arbore puternic asistat de unitati servo digitale cu rezolutie inalta pentru precizie si vibratii minime. Toate operatiunile sunt supravegheate de la un panou de operare mobil cu renumitul controler Fanuc pentru functionalitate avansata si disponibilitatea pieselor pe viata. In plus, panoul de operare ofera o interfata pentru software PC si CAM si un controler de server incorporat.

 

 

Capul cu 3 axe cu miscare rapida si precisa functioneaza pe o masa de vacuum cu mai multe zone, care permite prelucrarea materialului plan cu dimensiuni maxime de 3000 x 1500 mm. Masa este construita in sase zone cu 216 puncte individuale de vacuum pentru a oferi o mare varietate de configuratii. Arborele este echipat cu un sistem de extractie a prafului fiabil si extrem de eficient pentru a mentine un mediu de lucru curat.

 

Specificatiile masinilor CNC5003:

 

• Zona de lucru – 3080 x 1540 x 200 mm

• Dimensiunile materialului: 3000 x 1500 mm

• Viteza (x/y/z) – 60 x 30 x 15 m/min

• Arbore motor cu schimbator scula – 11 kW la 24,000 rpm

• Schimbator scule – carusel rotativ cu 12 scule

• Pompa de vacuum – 4 kW (sau 5.5 kW)

• Capacitate pompa de vacuum– 126 m3/h la 0.9 bar

 

 

Modelul CNC5003 si alte masini CNC viitoare din aceasta serie completeaza gama de echipamente Wood-Mizer adaugând mai multa precizie si repetabilitate procesului de finisare a produselor din lemn.

Va rugam sa il contactati pe dl. Magnus Fransson, manager de produs Wood-Mizer Masini CNC, pentru mai multe informatii despre produse si oferte la adresa de email mfransson@woodmizer.eu  

 

Mai multe despre caracteristicile tehnice ale masinilor - pe aceasta pagina

https://www.woodmizer-europe.com/Products/CNC