Wood-Mizer lanseaza fierastraul de nivel de baza LX50START pentru debitarea bustenilor in cherestea in mod economic

Wood-Mizer a proiectat fierastraul LX50START pentru intreprinderile mici si operatorii care trebuie sa-si produca scandurile rapid si ieftin. Acest fierastrau simplu si eficient se va potrivi perfect pentru proprietarii de ferme, gospodarii rurale, terenuri private si locatii din apropierea parcurilor si padurilor. Cu toate acestea, cel mai important, este un instrument indispensabil pentru fiecare entuziast care vrea sa-si inceapa aventura de prelucrare a lemnului.

 

 

Fierastraul LX50START este al doilea model din gama LX50 de masini compacte si economice Wood-Mizer, care, impreuna cu LX50CLASSIC, reprezinta o alegere perfecta pentru proprietarii de ferme, paduri si pentru toti utilizatorii care debiteaza periodic busteni si produc cherestea pe cont propriu.

 

 

Toate fierastraiele din gama LX dispun de un sistem de avans al capului de taiere pe doua laturi, ceea ce asigura stabilitate si precizie sporite in timpul taierii. LX50START poate debita busteni cu un diametru maxim de 60 cm si poate produce scanduri sau grinzi de 40 cm latime.

 

Capul fierastraului LX50START este echipat cu un sistem manual de avans cu deplasare sus/jos si inainte/inapoi, ceea ce permite o operare stabila si intuitiva. Sistemul de curatare a panzei de fierastrau mentine curata panza, volanta si rolele de ghidare, indepartand eficient rumegusul, rasina sau coaja lemnului prelucrat. Mecanismul de tensionare a panzei si bratul de ghidare al acesteia reduc vibratiile si asigura o precizie ridicata de taiere.

 

 

Cadrul fierastraului LX50START este fabricat din otel de inalta calitate, iar, in versiunea standard, patul este format din trei segmente cu o lungime totala de 3,2 m. Patul poate fi extins cu mai multe segmente (fiecare de 1,33 m lungime) pentru debitarea bustenilor mai lungi. Patul standard de tip S3 are prevazute doua suporturi laterale robuste si o clema centrala pentru fixarea bustenilor, dar poate fi echipat optional cu un set de picioare reglabile de echilibrare a patului. Unele accesorii utile de prelucrare pentru modelul LX50START includ un carlig pentru incarcarea si intoarcerea bustenilor pe patul fierastraului si o pana conica pentru fixarea bustenilor neuniformi.

 

 

Wood-Mizer este un producator global de fierastraie si masini de prelucrarea lemnului, cu o constientizare puternica a problemelor ecologice si de mediu. Toate fierastraiele Wood-Mizer folosesc o panza panglica ultra-subtire pentru a creste randamentul obtinut din fiecare bustean si pentru a reduce productia de rumegus. Modelul LX50START foloseste o panza de 1 mm grosime si 32 mm latime care necesita putere minima din partea motorului, consum redus de combustibil sau energie electrica. LX50START poate fi echipat cu un motor electric de 4 kW sau un motor pe benzina de 7 CP sau 14 CP.

 

 

LX50START este disponibil in magazinul online Wood-Mizer si prin reprezentantul local de vanzari. Este livrat pe un singur palet de 160 x 65 x 100 cm, iar asamblarea simpla va permite sa incepeti debitarea lemnoasa in aceeasi zi. Toate manualele si clipurile video de instructiuni necesare sunt disponibile online. Produsul este fabricat in UE si este comercializat de o garantie de 2 ani.

 

 

Mai multe informatii despre LX50START - pe aceasta pagina.

 

Wood-Mizer RO S.R.L.

Str. Fabricii Nr. 6, Sura Mica

557270 Jud. Sibiu

Info utilaje: +40 755 20 20 30

Email: office@woodmizer.ro

www.woodmizer.ro