Wood-Mizer lanseaza fierastraul LX250

Wood-Mizer lanseaza fierastraul pentru scanduri late LX250 proiectat pentru clientii care necesita taierea scandurilor masive de pana la 138 cm latime. Alaturandu-se gamei de renume mondial a Wood-Mizer de fierastraie cu banda ingusta, modelul LX250 este al doilea fierastrau din punct de vedere al marimii capacitatii oferit de companie, alaturi de popularul fierastrau WM1000 capabil sa debiteze busteni de diametru 170 cm.

 

 

Proiectat in SUA si fabricat in Polonia, modelul LX250 reprezinta un fierastrau robust cu comenzi electrice ale capului de taiere pentru usurinta operarii, presetari reglabile pentru controlul rapid si precis al inaltimii panzei, si o latime de 138 cm a taieturii pentru debitarea scandurilor late.

 

 

O inovatie importanta a gamei de fierastraie LX de la Wood-Mizer o reprezinta turnul cu cadru rigid care sustine panoul de control, motorul si capul fierastraului. Proiectat sa permita o latime si adancime de taiere superioare, cadrul LX culiseaza pe sinele duble din otel calit ale patului fierastraului si permite operatului sa detina o vizibilitate superioara in timpul prelucrarii.

 

 

Caracteristicile fierastraului Wood-Mizer LX250

 

• Busteni de diametru 140 cm cu latime maxima a taieturii de 138 cm si lungime de 4 m

• Extensie a patului disponibila optional, fiecare modul avand 1,85 m lungime

• Deplasare electrica a capului de taiere sus/jos & inainte/inapoi cu sistem cu lant de avans dublu

• Presetari de reglare a grosimii scandurii, cu controlul rapid si precis al inaltimii panzei

• Motor pe benzina de 38CP sau motor electric trifazic de 15CP

• Proiectat in SUA, construit in Polonia

 

 

“Wood-Mizer este dedicata furnizarii unui fierastrau de top si a unor echipamente de prelucrare a lemnului care se potrivesc diverselor nevoi ale clientilor nostri,” ne impartaseste Roman Frontczak, Directorul Departamentului Tehnic si de Cercetare & Dezvoltare. ”In conditiile cererii crescande de scanduri si materiale lemnoase late, fierastraul LX250 asigura clientilor o capacitate mare de prelucrare la un pret convenabil, putand astfel produce eficient articole din lemn de valoare ridicata.”  

 

 

Pentru mai multe informatii, contactati reprezentantul dvs. local Wood-Mizer.

 

Wood-Mizer RO S.R.L.

Fabriciu No 6, Sura Mica

557270 Jud. Sibiu

Info utilaje: +40 755 20 20 30

Email: office@woodmizer.ro

www.woodmizer.ro