Wood-Mizer lanseaza masina de profilat multifunctionala MF130

Masina de profilat MF130 este un echipament multifunctional care ofera o flexibilitate maxima in atelierele de tamplarie. Proiectata sa ofere posibilitatea de a fabrica diferite articole din lemn, masina MF130 poate efectua profilare dreapta, curbata, scobire in lemn, cepuire, precum si multe alte operatii!

 

 

Principalele caracteristici ale masinii MF130

• 1 ax multifunctional cu unghiuri si pozitii reglabile pe verticala si orizontala

• cadru din fonta stabil si masa usoara in greutate din aluminiu

• este adecvata producatorilor de ferestre, usi si multe alte produse din lemn

 

 

Axul MF130 poate fi ridicat sau coborat dupa nevoie. Gratie posibilitatii de inclinare a acestuia de pana la 270 grade, o scandura poate fi prelucrata pe fetele inferioare, superioare si laterale la aproape orice unghi. Scandurile pot fi profilate pe toate cele patru laturi, pe rand fiecare, precum si pe capetele scandurii, iar apoi pot fi frezate caneluri in suprafata acesteia – toate acestea cu ajutorul unui singur ax al masinii MF130, ce poate fi configurat pentru fiecare dintre aceste operatii.

 

 

Sunt disponibile optionale pentru extinderea posibilitatilor de lucru ale masinii MF130, precum masa multidirectionala, care face mai usoara manevrarea materialului, sau accesoriul pentru fabricarea profilurilor curbate cu diferite raze.

 

 

Masina MF130 este fabricata in Suedia inca din anii 1980. In prezent, aceasta este fabricata tot in Suedia de compania Wood-Mizer, extinzand reputatia acesteia de producator global de echipamente care pot converti bustenii in cherestea si produse din lemn complet finisate.

 

 

Wood-Mizer RO S.R.L.

Fabriciu No 6, Sura Mica

557270 Jud. Sibiu

Info utilaje: +40 755 20 20 30

Email: office@woodmizer.ro

www.woodmizer.ro