Wood-Mizer lanseaza masina de profilat/rindeluit/debitat MP220

Masina MP220 de prelucrarea lemnului de la Wood-Mizer combina eficient trei operatii – profilarea, rindeluirea si debitarea – intr-o singura unitate, economisind timp si reducand costurile pentru operatori si tamplari.

 

 

Masina de profilat/rindeluit/debitat MP220 este proiectata pentru a produce articole precum pardoseli, lambriuri, profiluri pentru coroane, placi de parchet late etc. in mai putin timp si cu costuri reduse.

 

Dispunand de un cap de taiere orizontal si o singura panza circulara, debitarea si rindeluirea pe masina MP220 se pot face dintr-o singura trecere. Cutitele de prelucrare asigura adancimea maxima de profilare de 20 mm, cu dimensiuni maxime de rindeluire de 240 mm inaltime si 410 mm latime (cu panza fierastraului indepartata).

 

 

Capacul superior acopera panza fierastraului pentru siguranta, iar operatorul o poate regla usor. Cu o inaltime maxima de debitare de 75 mm, avansul materialului pe masa este uniform si sigur.

 

Exista o unitate de control deasupra mesei de avans, care permite o operare usoara a masinii MP220. Manivela ergonomica permite setarea grosimii rindeluirii / profilarii prin reglarea inaltimii mesei din fonta. Un levier ajuta la pozitionarea materialului pentru debitare.

 

 

Doua motoare electrice (3,2 kW / 4,4 CP) asigura o viteza de rotatie de 6000 rpm, realizand o suprafata neteda pe produsele finite, consumand in acelasi timp mai putina energie si generand mai putin zgomot.

 

Masina MP220 are o viteza de avans fixa de 5 m / min (versiunea ECO) sau o viteza de avans variabila de 2-12 m / min (versiunea PRO).

 

 

Doua porturi de extractie a rumegusului unul deasupra capacului si celalalt sub masa din fonta ajuta la mentinerea curata a zonei de lucru.

 

Usoara in greutate (195 kg) si compacta, masina MP220 poate fi echipata cu roti de transport pentru a fi deplasata rapid si instalata convenabil la locul de munca.

 

Wood-Mizer accepta o gama larga de cutite de profilat, panze de fierastrau si alte scule valoroase pentru masinile de prelucrarea lemnului fabricate de companie.

 

 

Prin usurinta de utilizare, pretul accesibil si garantia de doi ani, masina multifunctionala MP220 se potriveste in mod optim nevoilor operatorilor si tamplarilor care doresc sa isi diversifice gama de articole fabricate si sa creasca valoarea pentru un produs finit din lemn. Versatilitatea face ca masina MP220 sa fie un utilaj ce nu trebuie sa lipseasca din fiecare atelier de prelucrare a lemnului si tamplarie.

 

Contactati reprezentantul local Wood-Mizer pentru a afla mai multe detalii si pentru a beneficia de o oferta.

 

Wood-Mizer RO S.R.L.

Fabriciu No 6, Sura Mica

557270 Jud. Sibiu

Info utilaje: +40 755 20 20 30

Email: office@woodmizer.ro

www.woodmizer.ro