Wood-Mizer LIVE: prima demonstratie online a noilor produse Wood-Mizer, 17 Septembrie, 2020

Wood-Mizer prezinta o serie de demonstratii LIVE pe YouTube si Facebook. Aici puteti viziona inregistrarea primei demonstratii din 17 septembrie, in care Wood-Mizer isi prezinta cele mai noi produse.

 

 

UN FIERASTRAU DE DIMENSIUNI REDUSE LT15 PENTRU CEI CARE DORESC MOBILITATE

LT15MOBILE – o gama de fierastraie convenabile pentru procesarea lemnului de volum redus

 

 

Datorita fiabilitatii si pretului redus, modelul LT15 a devenit foarte popular printre detinatorii de proprietati forestiere, tamplari si dulgheri, fermieri, arboricultori, prelucratori de lemn la scara mica si multi altii. Acum, acest fierastrau mic Wood-Mizer este disponibil in versiunea MOBILE.

 

DACA DEBITATI BUSTENI MARI SI FABRICATI SCANDURI LATE, ORIENTATI-VA CATRE LT40WIDE

LT40WIDE – Un cap nou de taiere mai lat pentru cel mai popular fierastrau

 

 

NOUA versiune a LT40WIDE permite procesarea prismelor late de pana la 88 cm (cu 15 cm mai late decat in cazul modelului LT40 obisnuit) si busteni cu diametru de pana la 105 cm, gratie design-ului consolei. Pentru a oferi stabilitate suplimentara panzei, Wood-Mizer a imbunatatit bratul de ghidaj al panzei, obtinand astfel o taietura perfecta de fiecare data.

 

O IDEE COMPLET NOUA PENTRU CEI CARE PRODUC LEMN PENTRU MOBILA

MB200 – Masina de indreptat latunoaie

 

 

Masina de indreptat latunoaie SlabMizer MB200 finiseaza si indreapta eficient latunoaiele, scandurile si alte materiale late cu manopera minima. SlabMizer proceseaza material de dimensiuni mari 1420 mm latime x 203 mm grosime x 558 mmm lungime. Masina este echipata cu control electric al directiei capului de taiere, viteza variabila de avans, cap de taiere profilare / rindeluire de 5” cu cutite pe patru fete si accesoriu de cap de slefuire orbital.

 

UN NOU FIERASTRAU LX CU SINA DUBLA DE LA WOOD-MIZER PENTRU DEBITAREA MATERIALULUI MAI LAT ADANC
LX250 – Fierastrau cu sina dubla cu latimea taieturii de 135 cm

 

 

Dezvoltat pentru debitarea latunoaielor si scandurilor masive, modelul LX250 face parte acum din familia de fierastraie cu sina dubla LX de la Wood-Mizer. Patul fierastraului durabil din otel este proiectat pentru procesarea bustenilor mari si grei, in timp ce sectiunile transversale ridicate ale patului permit incarcarea facila a bustenilor cu ajutorului unui motostivuitor sau tractor.

 

UN NOU NIVEL IN PRODUCTIA DE PALETI ODATA CU MODELUL HR250

HR250 – Fierastrau orizontal dublu de retaiere compact, cu dispozitiv digital de control

 

 

Designul unic al modelului HR250 permite retaierea unei prisme in 2 sau 3 bucati la fiecare trecere. Dispozitivul digital de control si caracteristicile suplimentare de siguranta fac din acest model unul foarte usor de incadrat in unitatea de prelucrare a lemnului deja existenta in vederea cresterii randamentului. Panzele panglica inguste cu taietura subtire necesita mai putina intretinere si reduc timpii de rectificare la minim.

 

Pentru mai multe informatii si oferte, va rugam sa contactati reprezentantul dvs. local Wood-Mizer. 

 

Wood-Mizer RO S.R.L.

Fabriciu No 6, Sura Mica

557270 Jud. Sibiu

Info utilaje: +40 755 20 20 30

Email: office@woodmizer.ro

www.woodmizer.ro