Wood-Mizer prezinta masina de rindeluit multi-lama de inalta calitate MP180

Masina de rindeluit compacta si convenabila ca pret MP180 cu functionalitate 3-in-1 economiseste costuri operationale si timp in productia de cherestea pentru mobila si scânduri si profiluri de imbinare cu lamba si uluc.

 

 

Masina de rindeluit multi-lama MP180 dezvoltata de Wood-Mizer are un cutit orizontal pentru rindeluire si indreptare la grosime si un cutit lateral adaugat la masa de jos pentru profilare. Fiind una dintre cele mai mici masini din gama de masini de rindeluit/profilat ale Wood-Mizer, MP180 produce scânduri rectangulare finisate si profiluri din doar doua treceri, comparativ cu cele sase sau opt treceri necesare in cazul unei masini de rindeluit standard.

 

Procesarea incepe prin utilizarea masei de sus pentru realizarea a doua laturi adiacente perfect plane si crearea unghiurilor drepte precise la fiecare dintre acestea. Apoi ultimele doua laturi sunt procesate de masa de jos, indreptând la grosime si aducând scândura astfel la dimensiunile finale.

 

 

"Puteti indeparta orice forma de incovoiere din cheresteaua uscata utilizând masina MP180 pentru a obtine un produs perfect drept,” afirma Dl. Keith Threadgall, un procesator de lemn din Scotia. "Odata suprafata plana, puteti sa o treceti pe dedesubt prin cutitul de indreptat la grosime, din moment ce suprafata opusa va fi perfect plana – paralela cu prima suprafata."

 

 

Prin utilizarea cutitului orizontal pentru rindeluirea / indreptarea la grosime si a cutitului lateral vertical pentru profilare, masina MP180 opereaza cu o functionalitate 3-in-1, mai precis rindeluire, indreptare la grosime si profilare laterala – fara a trebui sa reconfigurati masina.

 

 

Câteva caracteristici fac din masina de rindeluit multi-lama MP180 una unica:

  • Latimea indreptarii la grosime este de 410 mm – superioara comparativ cu a majoritatii competitorilor de pe piata
  • Inaltimea indreptarii la grosime este de 260 mm
  • Axul lateral suplimentar poate profila la o inaltime de pâna la 100mm
  • Patul din fonta este masiv si reduce vibratia masinii, in paralel cu cresterea fiabilitatii
  • Aparatoarea cutitului de rindeluit de sus usor de reglat imbunatateste siguranta operarii
  • Cutitul orizontal este furnizat cu 2 lame standard. Pentru o finisare mai neteda, este disponibil sub forma de optional un cutit cu patru lame.
  • Viteza de avans este constanta la 6m/min ca standard. Pentru procesarea de lemn de esenta tare, este disponibila o viteza de avans optionala variabila intre 2-12 m/min.
  • Ghidajele laterale din aluminiu se inclina pâna la 45 de grade.

 

"Chiar si atunci când pregatiti o grinda dreapta de dimensiuni 4” pe 4”, nu doriti intotdeauna sa o realizati perfect patratica,” continua Mr. Keith Threadgall. "Cu ajutorul ghidajelor puteti usor adauga o tesitura de 45 grade acesteia, pentru a va asigura ca nu este ascutita si pentru a-i imbunatati estetica. Aceasta adauga valoare lemnului finisat."

 

Beneficiul adus este ca puteti profila si indrepta la grosime scândura in acelasi timp. Axul de rezerva pentru cutitul vertical lateral va permite sa schimbati usor cutitele de profilat, iar din doar doua treceri sa produceti imbinari cu lamba si uluc.

 

Designul inteligent al MP180 consta din doua motoare de antrenare separate, unul pentru blocul cutitului de sus, iar celalalt pentru axele laterale. Aceste doua motoare pot fi pornite individual, in functie de cerinte – ceea ce permite o economie de costuri cu electricitatea suplimentara in timpul operarii.

 

 

"Aceasta vine mâna in mâna cu mentalitatea Wood-Mizer de a utiliza pânze cu banda ingusta si taietura subtire, pentru a economisi otel, energie si genera cât mai putine deseuri lemnoase. Ne-rularea tuturor motoarelor in acelasi timp reduce de-asemenea costurile de intretinere, in ceea ce priveste pânzele, curelele si rulmentii", concluzioneaza Radoslaw Adamkiewicz, Managerul de produse Wood-Mizer.

 

 

Aceasta combinatie unica de functionalitate si calitate la un pret convenabil face din masina MP180 alegerea evidenta pentru tâmplarii care doresc sa aiba o masina in locul a 3 si economisi astfel costuri operationale, spatiu de productie si timp.

* * *

Inca din anul 1982, Wood-Mizer si-a câstigat reputatia de lider global in productia de echipamente de prelucrare a lemnului, cu o traditie puternica in fabricarea de produse inovative pentru debitarea lemnoasa. De la padure la forma finala, Wood-Mizer ofera o gama extinsa de echipamente, incluzând fierastraie portabile si industriale cu banda ingusta, echipamente de debitare cu banda lata, fierastraie de retaiere, circulare de tivit, masini de rindeluit/profilat, echipamente de manipulare a materialelor, pânze panglica, precum si echipamente pentru intretinerea pânzelor, atât pentru industria prelucratoare de profil, cât si pentru pasionatii si profesionistii de pretutindeni din lume. Vizitati site-ul web Wood-Mizer pentru mai multe informatii.

 

Wood-Mizer RO S.R.L.

Fabriciu No 6, Sura Mica

557270 Jud. Sibiu

Info utilaje: +40 755 20 20 30

Email: office@woodmizer.ro

www.woodmizer.ro