Wood-Mizer si MOReTENs isi unesc fortele pentru a dezvolta impreuna masinile de prelucrare a lemnului

Au trecut peste 30 de ani de cand Wood-Mizer a demarat activitatea europeana in Koło, Polonia, oferind industriei de prelucrarea lemnului o gama larga de utilaje de calitate premium. Compania a crescut mult de-a lungul anilor, extinzandu-si activitatea pe piete globale, investind in centre de productie noi si ajutand mii de clienti sa isi indeplineasca obiectivele in lucrul cu lemnul. Produsele acestora unice sunt tocmai cele care au ajutat la definirea Familiei Wood-Mizer, o echipa minunata de lucratori, profesionisti si clienti, toti acestia avand in comun pasiunea pentru lemn.

 

 

In prezent, Wood-Mizer vinde fierastraie si echipamente de prelucrarea lemnului in peste 100 de tari din intreaga lume, oferind echipamente diverse, de la fierastraie portabile la fierastraie stationare, fierastraie panglica orizontale si verticale, linii de procesarea bustenilor, circulare si fierastraie multi-lama, fierastraie de retaiere, panze si masini de ascutit panze. Aceste produse reprezinta o alegere excelenta in aproape orice mediu – de la amatorii entuziasti si micile ateliere si afaceri din domeniul prelucrarii lemnului, pana la unitati industriale mari.

 

 

Recent, Wood-Mizer si-a extins oferta prin adaugarea de masini de rindeluit si profilat, denumite sugestiv Woodworking Products. Noile masini de prelucrarea lemnului includ modelele MP160, MP180, MP200, MP220, MP260, MP360, si MP365. Prin aceste masini compacte si versatile, sloganul De la padure, la forma finala capata o noua semnificatie, permitand clientilor sa isi realizeze produsele lor finale din lemn intr-un mod usor si profitabil. Produsele pot varia de la scanduri, pardoseli, ferestre, scari, balustrade, trepte, cadre de usi, praguri de usi, rame foto si alte elemente decorative. Limita este cerul pentru ceea ce puteti realiza cu masinile de prelucrarea lemnului Wood-Mizer!  

 

Promotie Wood-Mizer MASINI DE RINDELUIT/PROFILAT

 

Comandati masinile de rindeluit/profilat la preturi promotionale.

Fiecare masina de prelucrare a lemnului la promotie va fi insotita de o pereche GRATUITA de cutite de rindeluit.

Promotia este valabila pana in data de 31 decembrie 2021 sau cat timp se afla pe stoc.

 

 

Imediat dupa achizitionarea dreptului de proprietate intelectuala asupra produselor de prelucrarea lemnului de la producatorul suedez Moretens in 2017, s-a decis utilizarea acestei expertize valoroase si inceperea productiei acestor articole in fabrica poloneza Wood-Mizer. Toate procesele de fabricatie sunt supervizate de lucratori cu experienta si calificari corespunzatoare. Proiectantii tehnici imbunatatesc constant tehnologia utilizata, iar inginerii din fabrica supravegheaza toate activitatile de la nivelul de productie, fiecare masina fiind apoi verificata in detaliu in cadrul inspectiei finale.

 

 

Principala sarcina de inginerie a fost crearea unui produs extrem de functional de dimensiuni compacte, utilizand cele mai de calitate materiale posibile. Masinile de rindeluit si profilat Wood-Mizer prezinta urmatoarele caracteristici: 

 

 

  • Un cap de taiere cu mai multe cutite (sus, jos, dreapta, stanga) permite obtinerea formei dorite a scandurii dupa doar o trecere prin masina.
  • Motoare electrice de cuplare individuale pentru fiecare cap de taiere, ajutand la scaderea consumului de putere si reducerea zgomotului.
  • Fiecare cap de taiere are cutite usor de inlocuit.
  • Masa de avans solida fabricata din otel inoxidabil asigura precizia procesarii si confortul de lucru.  
  • Masa de rindeluit din fonta este extrem de durabila si foarte rezistenta la deformare, abraziune si tensiune. 
  • Pe grosime, reglajul este realizat cu ajutorul unei manivele cu acces rapid.
  • Toate functiile de comanda sunt accesibile de la o unitate convenabila dedicata operatorului.
  • Rumegusul si aschiile produse in timpul procesului de debitare sunt directionate spre porturile de evacuare, astfel zona de lucru ramane curata.
  • Corpul din otel al masinii protejeaza motoarele electrice interne (separate pentru fiecare cap de taiere), rolele de avans si mecanismul de reglaj.
  • Masina este usoara in greutate si compacta, asa ca puteti sa o deplasati in atelier fara prea mult efort.

 

Toate produsele de prelucrarea lemnului sunt insotite de o larga varietate de accesorii de debitare – Wood-Mizer TOOLS, fabricate din otel si carbura de calitate premium europeana. Printre acestea, gasim cutitele HSS, cutitele cu varf din carbura HM, cutitele cu doua laturi Tri Metal HSS, cutitele profilate HSS, capete de taiere dedicate cu cutite profilate HM inlocuibile, kituri de capete de taiere HM cu varfuri din carbura, capete de taiere cu 2/3/4 cutite, iar pentru comenzi speciale, Wood-Mizer poate proiecta cutite profilate personalizate sau capete de taiere laterale. Le puteti comanda online sau de la reprezentantul dvs. Wood-Mizer. Wood-Mizer asigura suport tehnic de calitate pentru clientii sai si o garantie de 2 ani pentru toate masinile de prelucrare a lemnului. Exista un numar foarte mare de informatii disponibile pe YouTube, interviuri cu clientii, ghiduri si recomandari practice la dispozitia Dvs. Cautati pe YouTube dupa cuvintele cheie ”Masini de rindeluit si profilat Wood-Mizer”.

 

 

Lansarea produselor de prelucrarea lemnului dovedeste ca Wood-Mizer continua sa dezvolte solutii tehnologice noi si isi inspira clientii sa lucreze proiecte in lemn din ce in ce mai creative.

 

Wood-Mizer RO S.R.L.

Fabriciu No 6, Sura Mica

557270 Jud. Sibiu

Info utilaje: +40 755 20 20 30

Email: office@woodmizer.ro

www.woodmizer.ro