Wood-Mizer TOOLS: panze circulare multilama

In urma cu mai multi ani, compania Wood-Mizer a inceput sa produca o gama de masini de debitat lemn sub denumirea de brand Wood-Mizer TOOLS. Impreuna cu o serie larga de diverse unelte, aceasta gama include masinile de debitat multilama cu panze circulare.

 

 

Panzele circulare multilama de la Wood-Mizer sunt utilizate pentru debitarea lemnului uscat sau umed de esente tari sau moi, precum si pentru esentele tropicale si panouri. Aceste lame sunt acoperite cu un strat anti-adeziv care reduce semnificativ coeficientul de frecare si impiedica lipirea rumegusului de suprafata panzei, ceea ce o protejeaza de supraincalzirea excesiva. Panzele multilama acoperite cu strat negru sunt caracterizate de calitatea inalta si durata lunga de viata.

 

Feedback-ul din partea clientilor este unul foarte pozitiv. De exemplu, Dl. Bartosz Bek din Polonia ne relateaza: "Am descoperit ca datorita acestor panze consumul de energie din atelierul nostru s-a diminuat, dar in acelasi timp am mentinut calitatea ridicata a materialului produs. Corpul panzei este durabil si stabil, iar dantura din carbura a panzei iese in evidenta prin inalta calitate si duritate, cea ce permite cresterea numarului de ascutiri si prin urmare economisirea banilor alocati achizitionarii de panze noi. De-asemenea, taietura este mult mai precisa si produce mai putin zgomot. Panzele circulare Wood-Mizer isi pastreaza calitatea foarte ridicata chiar si dupa multiple ascutiri. Utilizam zilnic aceste panze si putem spune ca este un articol care bate categoric produsele similare ale concurentei."

 

Apelati Wood-Mizer pentru a afla preturile panzelor multilama si comparati cu preturile concurentei. Incercati panzele Wood-Mizer TOOLS!

 

Wood-Mizer RO S.R.L.
Fabriciu No 6, Sura Mica 
557270 Jud. Sibiu 
Info utilaje: +40 755 20 20 30
Email: office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro