Wood-Mizer va prezenta la LIGNA 2023 solutii inovatoare in industria de prelucrare a lemnului

Wood-Mizer se pregateste sa prezinte la LIGNA cele mai recente modele de fierastraie si masini de prelucrare a lemnului multor clienti, inclusiv operatori de fierastraie mari si medii, intreprinderi mici, fermieri, artizani si pasionati de domeniu.

 

 

In zona deschisa FG (standul K44), Wood-Mizer va expune fierastraiele LX si LT in actiune si o linie completa de circulare EG, incepand cu modelul EG100 mic si popularul circular/multi-lama EG300. O noua optiune de cap lat WIDE pentru debitarea bustenilor cu diametru mare va fi demonstrata pe fierastraiele LT20 WIDE si LT15 WIDE. Cel mai popular model de fierastrau LT15 din Europa cu pat segmentat va fi prezentat intr-o versiune mobila. Doua fierastraie LT15 vor rula la LIGNA, inclusiv un model cu o inovatie pe care industria de profil nu a mai vazut-o pana acum! Cel mai mic fierastrau Wood-Mizer LX50, conceput pentru proprietarii de gospodarii si pasionati, va fi prezentat in doua versiuni. In plus, vor exista masini noi pentru prelucrarea scandurilor – masina de prelucrat scanduri largi LX250 capabila sa debiteze scanduri masive de pana la 138 cm latime si MB200 SlabMizer care indreapta eficient scanduri cu latime de pana la 142 cm cu eforturi de munca minime. Renumitele fierastraie LT40 si LT70 in versiunile WIDE vor fi de-asemenea expuse la standul Wood-Mizer.

 

 

Raspunzand nevoilor procesatorilor de lemn de inalta performanta, Wood-Mizer va prezenta doua tipuri de linii industriale de prelucrare a lemnului. Prima linie este conceputa pentru a prelucra un volum mare de cherestea si se bazeaza pe bine-cunoscutul model de fierastrau WB2000, folosind o panza cu banda de 50-75 mm latime. La LIGNA, fierastraul WB2000 va fi echipat cu o noua statie de comanda de ultima generatie, sistem de incarcare a bustenilor si transport de material, iar la capatul liniei, expus in premiera, circularul MR200, un utilaj industrial multi-lama cu arbore dublu si prevazut cu pana la 12 panze circulare pe fiecare arbore, capabile sa taie cherestea de pana la 200 mm grosime.

 

 

A doua linie de prelucrare industriala Wood-Mizer de la LIGNA este proiectata pentru a procesa busteni in scanduri de paleti si alte tipuri de cherestea. Masinile din acea linie sunt reprezentate de fierastraul vertical dublu TVS HEAVY DUTY cu o noua statie de comanda, punte de incarcare a bustenilor, echipamente de sortare a materialelor, fierastraul industrial orizontal HR700 cu doua capete de taiere si puternicul circular EG800 pentru prelucrarea scandurilor.

 

 

Intr-o zona separata dedicata expozantilor industriali (Hala 25, standul E06) Wood-Mizer va prezenta, de asemenea, cea mai noua si mai avansata solutie pentru industria de profil – EA3000 Transverse Edger, o parte a Wood-Mizer Systems. Va reprezenta o oportunitate extraordinara pentru vizitatori de a cerceta subiectul liniilor de fierastrau proiectate la comanda.

 

 

Standul Wood-Mizer din Hala 13 (stand E08) va prezenta seria Woodworking de masini compacte si versatile pentru tamplari si dulgheri. In plus fata de bine-cunoscutele masini de rindeluit, profilat si imbinat/indreptat la grosime, precum modelele MP160, MP180, MP200, MP220 si MP360, vor fi prezentate noi masini de prelucrat lemnul, inclusiv masina de rindeluit/profilat pe patru laturi MP280 si fierastraul cu panou MS750. In plus, Wood-Mizer va expune pentru prima data la LIGNA masina CNC5003 pentru prelucrarea automata a lemnului, materialelor plastice, compozite si aliajelor usoare.

 

 

VA INVITAM SA VIZITATI STANDURILE WOOD-MIZER DE LA EXPOZITIA LIGNA DIN HANOVRA DESFASURATA IN PERIOADA 15-19 MAI. Wood-Mizer ofera cea mai mare varietate de solutii de debitare si prelucrare a lemnului pentru a se potrivi nevoilor, planurilor, conditiilor si bugetului dumneavoastra.

 

 

Wood-Mizer RO S.R.L.

Fabricii Nr. 6, Sura Mica

557270 Jud. Sibiu

Info utilaje: +40 755 20 20 30

Email: office@woodmizer.ro

www.woodmizer.ro